+45 30 20 45 07
udlejning@realrental.dk
Kontorhotel tæt på centrum
Lej dit eget kontor fra 2.250 kr./mdr. + drift, ekskl. moms.

EasyOffice Horsens – Tobaksgården 3, 1.

Skal dit nye kontor være placeret i rolige omgivelser med gå afstand til Horsens midt by? Så bliv en del af EasyOffice Horsens.
På Tobaksgården tilbyder vi kontor til leje i et lækkert og professionelt miljø, med adgang til to dynamiske mødelokaler, fælles køkken, flere toiletter og loungeområder. – Alt i super fin stand og meget indbydende, til en fast lav pris.

Som lejer hos EasyOffice Horsens, vil du som lejer være tæt på indkøbsmuligheder og offentlig transport, lige som du vil have nemme tilkørselsmuligheder, så du som lejer nemt vil kunne komme til dit kontor.

Herudover får adgang til eget aflåselige, moderne kontor, samt adgang til alle husets fællesfaciliteter, få ud også adgang til EasyOffice øvrigelokationers mødelokaler. Mødelokalerne books online via portal.

Vi udbyder kontoret fra 1 til 4 pladskontort, med nem indretning efter ønske og behov.

Hos RealRental kan du læse mere om de enkelte kontorpladser.

Lokaler og priser

Lokaler og priser

Fast lav pris – ingen overraskelser

EasyOffice tilbyder nem etablering til faste, lave priser. En pris – ingen ekstra regninger. Vi tilbyder kontorer i et lækkert miljø, med adgang til 2 dynamiske mødelokaler, fælles køkken, flere toiletter og loungeområde – alt sammen i god og indbydende stand.

Hos EasyOffice Horsens, kan mødelokalerne bookes online via portal. Der er både whiteboard og flatscreeen i mødelokalet. Som lejer i EasyOffice får du også adgang til at booke vores mødelokaler på de øvrige lokationer.
Der er mulighed for at tilkøbe rengøring af eget lokale. Fleksibel lejekontrakt, du bestemmer selv tidshorisonten, vi låser dig ikke fast på en lang kontrakt.

Faciliteter inkluderet i kontorhotellets priser

High Speed Internet
Postkasser
Rengøring af fællesarealer
Mødelokaler med flatscreen og whiteboard
Alarm
Vand, el, varme og internet inkl. i pris
Gratis parkering - eller mulighed for at købe fast p-plads i gården
Adgang 24/7
Fleksibel lejekontrakt
Online mødebooking
Tekøkken
Skiltning

Stemningen hos EasyOffice Horsens

Betal ikke for mere kontorplads end du har behov for. Start småt, og tilføj mere plads når din virksomhed vokser.

Vi møblerer ikke kontoret for dig. Du lejer et kontor, som du kan indrette efter eget ønske og hvor du kan lukke din dør, når du ikke ønsker at være en del af fællesskabet.

For dig som kører i bil, er der parkering omkring Tobaksgården. Der er også mulighed for at købe en fast parkeringsplads i gården.

For mere information kontakt EasyOffice.
Kontakt EasyOffice

Som lejer i EasyOffice har du adgang til alle de øvrige kontorhotellers mødelokaler. Vores kontorhoteller ligger i hhv. Kolding, Horsens, Randers, Århus og Høje Taastrup. Du kan booke et mødelokale her.

Når du booker et mødelokale, så husk at underrette vores ejendomsinspektør på den enkelte lokation, særligt hvis du ønsker at holde møde udenfor normal kontortid.

Du kan booke et mødelokale her.

Book et mødelokale

Find os

Tobaksgården 3, 1. sal ligger midt i byen, blot 300 meter fra strøget, tæt på offentlig transport, masser af indkøbsmuligheder og gratis p-pladser på hhv. Farvergade og Allégade. Tobaksgården er opført i 1857 og består af 7 bygninger. Ejendommen blev oprindelig anvendt af Petersen og Sørensens tobaksfabrikker til fremstilling og distribution af tobak.

Se Google maps