+45 30 20 45 07
udlejning@realrental.dk
Kontorfællesskab Aarhus på Marselis Boulevard 169
Lej dit eget kontor fra 2.600 kr./mdr. + drift ekskl. moms

Kontorfællesskab Aarhus med synlig placering

Velkommen til EasyOffice kontorfællesskab Aarhus – dit optimale arbejdsmiljø på Marselis Boulevard 169!
Vi tilbyder en omfattende prispakke skræddersyet til dine behov. Med inkluderet el, vand, varme og lynhurtigt internet, giver vi dig den nødvendige fred til at fokusere på din virksomheds triumfer og ekspansion. Vores kontorfælleskab er mere end blot et sted at arbejde – det er et miljø designet til at fremme din virksomheds succes. Med en central beliggenhed og alle nødvendige faciliteter, er vi det ideelle valg for iværksættere og etablerede virksomheder i Aarhus.
Oplev hvordan EasyOffice kontorfællesskab Aarhus kan styrke din tilstedeværelse.

Hos RealRental, Århus kan du læse mere om de enkelte kontorpladser.

Få dit eget aflåselige kontor på Marselis Boulevard 169 i vores kontorfællesskab Aarhus. Vores fleksible kontorløsning omfatter pladser fra 1 til 6 personer, med nem indretning, der passer til netop dine ønsker og behov.

Som lejer hos EasyOffice kontorfællesskab Aarhus, åbner du dørene til en verden af muligheder. Udover dit eget private kontor, får du adgang til vores fællesfaciliteter og spiseområder, hvor du kan netværke og udveklse idéer med ligesindede. Men det stopper ikke her – Hos EasyOffice kontorfællesskab Aarhus får du gang til mødelokaler på vores andre lokationer, så du altid har den rette ramme til dit næste møde. Og det bedste af det hele? Booking foregår enkelt og nemt via vores online portal.

Se vores andre kontorfællesskaber her

Lokaler og priser - 1. sal

Lokaler og priser - stuen

Lokaler - 2. sal

Fast lav pris – ingen overraskelser hos vores kontorfællesskab Aarhus

Få din virksomhed op og køre hurtigt og nemt. Hos EasyOffice tilbyder vi faste og overkommelige priser. Hos os betaler du en pris og slipper for ekstra regninger. Vi tilbyder moderne kontorer i en stilfuld atmosfære, med adgang til mødelokaler, fælles køkken, flere toiletfaciliteter, indbydende loungeområder og rengøring af alle fællesarealer. Du kan også tilkøbe rengøring af dit eget lokale, så du kan fokusere på din forretning.

Med vores fleksible lejekontrakt bestemmer du selv tidshorisonten, og hos EasyOffice kontorfællesskab Aarhus binder vi dig ikke til en lang kontrakt. Og hvis du har behov for parkering? Så har vi løsningen! Tilkøb en p-licens til vores kontorfællesskab Aarhus. Parkeringspladserne ligger bekvemt bag kontorfællesskabet og koster 350 kr./mdr.

 

Faciliteter inkluderet i kontorhotellets priser

Highspeed Internet
Alarm
Thekøkken
mødelokaler med flatscreen & whiteboard
online mødebooking
Postkasse
fleksibel lejekontrakt
Adgang 24/7
Skiltning
Rengøring af fællesarealer
Vand, el, varme og internet inkl. i prisen
P-licens 350 kr./mdr.

Stemningen hos vores kontorfælleskab Aarhus

Skab plads til din virksomhed uden at betale for mere end nødvendigt hos EasyOffice kontorfællesskab Aarhus. Start småt og udvid, når din virksomhed vokser – vi tilpasser os til dine behov.

Vi giver dig friheden til at indrette dit eget kontor efter dine ønsker og behov – her er det din vision, der styrer. Vi møblerer ikke for dig, så du får præcis den atmosfære, der passer til din virksomheds kultur.
Har du behov for parkering? Vi har løsningen! Tilkøb en p-licens til vores kontorfællesskab Aarhus. Parkeringspladserne ligger bekvemt bag kontorfællesskabet og koster 350 kr./mdr.

Skab det ideelle arbejdsmiljø hos EasyOffice kontorfællesskab Aarhus, hvor din virksomheds vækst er vores prioritet.

Kontakt EasyOffice

Som lejer hos EasyOffice kontorfællesskab Aarhus får du ikke kun adgang til mødelokaler på din udvalgte lokation, men også til alle vores andre møde faciliteter rundt om i landet. Med vores lokationer spredt ud over Horsens, Høje Taastrup, Kolding, Randers og Århus, er der altid et mødelokale tæt på dig, uanset hvor du befinder dig.

Når du booker et mødelokale gennem os, kan du være sikker på at få den optimale ramme for dit næste møde. Og husk, vores ejendomsinspektører står altid klar til at hjælpe, så du kan afholde møder uden for normale kontortider, hvis det passer bedre ind i din kalender.

Book dit næste mødelokale hos EasyOffice kontorfællesskab Aarhus, og oplev den ultimative bekvemmelighed og fleksibilitet.

Book et mødelokale

Find os

EasyOffice Aarhus, på Marselis Boulevard 160, er centralt placeret med synlig eksponering og kun 500 meter fra Hovedbanegården. Velbetjent af busser, det ideelle valg for din virksomhed.

Se på Google Maps
Læs mere om vores cookiepolitik & privatlivspolitik.