+45 30 20 45 07
udlejning@realrental.dk
Kontorfællesskab Aarhus på Marselis Boulevard 169
Lej dit eget kontor fra 2.600 kr./mdr. + drift ekskl. moms

Kontorfællesskab Aarhus med synlig placering

EasyOffice kontorfællesskab Aarhus. Velkommen til et moderne kontorfællesskab på Marselis Boulevard 169. – Dit Ideelle Arbejdsrum.

Vores kontorfællesskab på Marselis Boulevard 169, tilbyder en prispakke der er designet til at tage sig af dine behov. Det betyder at prisen er inkluderet el, vand, varme og pålideligt internet. Dette giver dig ro til at fokusere på din virksomheds succes og vækst. Desuden får du som lejer mulighed for at booke mødelokaler på alle vores lokationer, uden ekstra udgift, når du har brug for det.

Hos RealRental, Århus kan du læse mere om de enkelte kontorpladser.

På Marselis Boulevard 169 får du adgang til eget aflåselige, moderne kontor, samt adgang til fællesfaciliteter og spiseareal. Hos kontorfællesskabet Aarhus udbyder vi 1 til 6 plads kontor, med nem indretning efter eget ønske og behov.

Som lejer af EasyOffice kontorfælleskab Aarhus, får du ligeledes adgang til EasyOffice’s øvrige lokationers mødelokale. Mødelokaler bookes via portal.

Se vores andre kontorfællesskaber her

Lokaler og priser - 1. sal

Lokaler og priser - stuen

Lokaler - 2. sal

Fast lav pris – ingen overraskelser

EasyOffice tilbyder nem etablering til faste, lave priser. En pris – ingen ekstra regninger. Vi tilbyder kontorer i et lækkert miljø, med adgang til  moderne mødelokale, fælles køkken, flere toiletter og loungeområde – alt sammen i god og indbydende stand.

I vores kontorfællesskab i Århus, kan mødelokalerne bookes online via portal. Der er både whiteboard og flatscreeen i mødelokalet. Som lejer i EasyOffice får du fri adgang til at booke vores mødelokaler på vores øvrige lokationer. Der er mulighed for at tilkøbe rengøring af eget lokale. Fleksibel lejekontrakt, du bestemmer selv tidshorisonten, vi låser dig ikke fast på en lang kontrakt.

Faciliteter inkluderet i kontorhotellets priser

Highspeed Internet
Alarm
Thekøkken
mødelokaler med flatscreen & whiteboard
online mødebooking
Postkasse
fleksibel lejekontrakt
Adgang 24/7
Skiltning
Rengøring af fællesarealer
Vand, el, varme og internet inkl. i prisen
P-licens 350 kr./mdr.

Stemningen hos kontorfælleskabet Aarhus

Betal ikke for mere kontorplads end du har behov for. Start småt og tilføj mere plads, når din virksomhed vokser.

Vi møblerer ikke kontoret for dig. Du lejer et kontor, som du selv kan indrette efter eget ønske og særlige behov.

For dig som har behov for en bil, er det muligt at tilkøbe en p-licens til lejemålet. Parkeringspladsen ligger på bagsiden af kontorhotellet i Århus og koster 350 kr./mdr. For yderligere information

Kontakt EasyOffice

Som lejer i EasyOffice har du adgang til alle de øvrige kontorhotellers mødelokaler. Vores kontorhoteller ligger i hhv. Århus, Høje Taastrup, Kolding – både på Centervej og Olaf Ryesgade, Randers – både i Lille Voldgade og Vestergade samt i Horsens.

Når du booker et mødelokale, så husk at orientere vores ejendomsinspektør på den enkelte ejendom, særligt hvis du ønsker at afholde et møde uden for normal kontor tid.

Du kan booke et mødelokale her

Book et mødelokale

Find os

Kontorhotellet ligger på Marselis Boulevard 169, som er den vej der forbinder Århus Syd motorvejen med Århus Havn. Ejendommen er synligt beliggende tæt på trafikerede veje og kun 500 meter fra Hovedbanegården. Området ligger tæt på centrum og er velbetjent af busser.

Se på Google Maps
Læs mere om vores cookiepolitik & privatlivspolitik.