+45 30 20 45 07
udlejning@realrental.dk
Centervej 2A et kontorfællesskab i grønne omgivelser
Lej dit eget kontor fra 1.800 kr./mdr. + drift ekskl. moms.

Kontorfællesskab på centervej: Din strategiske base. 

Velkommen til den perfekte base for din virksomhed på centervej, hvor vi kombinere en naturskøn beliggenhed med nem adgang til motorvejen. Vores kontorfællesskab tilbyder ikke bare et sted at arbejde, men en strategisk placering, der giver dig fordelene ved at være tæt på offentligtranspor og motorvejen.

På centervej får du mere end bare et kontor. Vi tilbyder en professionel og indbydende arbejdsplads, hvor alt er inkluderet i vores prisvenlige pakke. Fra el, vand, varme, rengøring og pålideligt internet til møde booking på alle vores lokationer – vi har tænkt på det hele.

Hos RealRental kan du læse mere om de enkelte kontorpladser.

På centervej får du eget moderne, aflåselige kontor i rammer som er designet til at inspirere og større din virksomheds succes. Udover dit eget private kontor får du også adgang til hele huset fælles faciliteter som: kønne, spiseareal, lounge områder og meget mere – alt sammen i flot og indbydende stand.
Og det bedste af det hele? Gratis parkering lige foran ejendommen med plads til cirka 50 biler, så du og dine kunder kan komme og gå med lethed.

Kontorfællesskabet på centervej er indkapslet i en herskabelig gård, omgivet af rolige og grønne omgivelser.

Tag det første skidt mod succes i dag og bliv en del af EasyOffice kontorfællesskab på centervej. Las os hjælpe dig med at skabe det perfekte arbejdsmiljø, der inspirerer til vækst og succes.

Fandt du ikke hvad du ledte efter? Se vores kontorfællesskaber i kolding centrum eller i tobaksgården horsens 

Lokaler og priser - 1. sal

Lokaler og priser - Stueetage

Fast lav pris – ingen overraskelser

Hos os er der altid en pris – ingen ekstra regninger. Udover adgang til mødelokalerne i dit kontorhotel, får du også adgang til mødelokalerne i vores øvrige lokationer. Mødelokalerne books online via portal og der er både whiteboard og flatscreen på alle lokationernes mødelokaler.

Vi tilbyder nemt etablering til faste, lave priser. Der er mulighed for at tilkøbe rengøring af eget lokale, samt en fleksibel lejekontrakt, hvor du bestemmer tidshorisonten. Vi låser dig ikke fast på en lang kontrakt.

Se vores andre kontorfællesskaber her

Faciliteter inkluderet i kontorhotellets priser

High Speed Internet
Postkasse
Rengøring af fællesarealer
Mødelokaler
Alarm
Gratis parkering
Online mødebooking
Adgang 24/7
Tekøkken
Fleksibel lejekontrakt
Vand, el, varme og internet inkl. i pris

Stemningen hos EasyOffice Kolding på centervej

Betal ikke for mere kontorplads end du har behov for. Start småt, og tilføj mere plads når din virksomhed vokser.

Vi møblerer ikke kontoret for dig. Du lejer et kontor, som du selv kan indrette efter eget ønske og hvor du kan lukke din dør, når du ikke ønsker at være en del af fællesskabet.

For dig som kører i bil, er der 50 parkeringspladser lige foran EasyOffice kontorhotel på centervej 2A, som hører til ejendommen. For mere information kontakt EasyOffice.

Kontakt EasyOffice

Som lejer i EasyOffice har du adgang til alle de øvrige kontorhotellers mødelokaler. Vores kontorhoteller ligger i hhv. Horsens, Høje Taastrup, Kolding, Randers og Århus.

Når du booker et mødelokale, så husk at underrette vores ejendomsinspektør på den enkelte lokation, særligt hvis du ønsker at holde møde udenfor normal kontortid.

Du kan booke et mødelokale her.

Book et mødelokale

Find os

EasyOffice ligger ved motorvejsafkørsel E45 mod Århus C, så det er nemt at komme til og fra ejendommen. Der er ca.5 minutters kørsel til motorvej og 10 minutters kørsel til centrum af Kolding. Området er velbetjent af flere buslinjer på Bramdrupskovvej.

Se på Google Maps
Læs mere om vores cookiepolitik & privatlivspolitik.