+45 30 20 45 07
udlejning@realrental.dk
Kontorhotel i grønne omgivelser
Lej dit eget kontor fra 1.800 kr./mdr. + drift ekskl. moms.

EasyOffice Kolding – Centervej 2A st. & 1. sal

Skal dit nye kontor ligge centralt i Kolding? Så bliv en del  EasyOffice Kolding på Centervej.
Vi tilbyder kontorhoteller til leje i et lækkert og professionelt miljø, med adgang til flotte mødelokaler, fælles køkkener, toiletfaciliteter og loungeområde – alt i super fin og indbydende stand, til en fast lav pris.

Som lejer på Centervej vil du være tæt på indkøbsmuligheder og offentlig transport, lige som du vil have nemme til- og frakørselsforhold, så du som lejer altid nemt kan komme til dit kontor.

Herudover får du adgang til eget aflåselige, moderne kontor, samt adgang til fællesfaciliteter, som mødelokaler og spiseareal.

EasyOffice Kolding på Centervej 2A, ligger i en herskabelig går i grønne omgivelser. Ejendommen er synligt beliggende og har gratis parkering lige foran ejendommen med plads til ca. 50 biler.

Hos RealRental kan du læse mere om de enkelte kontorpladser.

Lokaler og priser

Lokaler og priser

Fast lav pris – ingen overraskelser

Hos os er der altid en pris – ingen ekstra regninger. Udover adgang til mødelokalerne i dit kontorhotel, får du også adgang til mødelokalerne i vores øvrige lokationer. Mødelokalerne books online via portal og der er både whiteboard og flatscreen på alle lokationernes mødelokaler.

Vi tilbyder nemt etablering til faste, lave priser. Der er mulighed for at tilkøbe rengøring af eget lokale, samt en fleksibel lejekontrakt, hvor du bestemmer tidshorisonten. Vi låser dig ikke fast på en lang kontrakt.

Faciliteter inkluderet i kontorhotellets priser

High Speed Internet
Postkasse
Rengøring af fællesarealer
Mødelokaler
Alarm
Gratis parkering
Online mødebooking
Adgang 24/7
Tekøkken
Fleksibel lejekontrakt
Vand, el, varme og internet inkl. i pris

Stemningen hos EasyOffice Kolding på Centervej

Betal ikke for mere kontorplads end du har behov for. Start småt, og tilføj mere plads når din virksomhed vokser.

Vi møblerer ikke kontoret for dig. Du lejer et kontor, som du selv kan indrette efter eget ønske og hvor du kan lukke din dør, når du ikke ønsker at være en del af fællesskabet.

For dig som kører i bil, er der 50 parkeringspladser lige foran EasyOffice kontorhotel på Centervej 2A, som hører til ejendommen. For mere information kontakt EasyOffice.

Kontakt EasyOffice

Som lejer i EasyOffice har du adgang til alle de øvrige kontorhotellers mødelokaler. Vores kontorhoteller ligger i hhv. Horsens, Høje Taastrup, Kolding, Randers og Århus.

Når du booker et mødelokale, så husk at underrette vores ejendomsinspektør på den enkelte lokation, særligt hvis du ønsker at holde møde udenfor normal kontortid.

Du kan booke et mødelokale her.

Book et mødelokale

Find os

EasyOffice ligger ved motorvejsafkørsel E45 mod Århus C, så det er nemt at komme til og fra ejendommen. Der er ca.5 minutters kørsel til motorvej og 10 minutters kørsel til centrum af Kolding. Området er velbetjent af flere buslinjer på Bramdrupskovvej.

Se på Google Maps
Læs mere om vores cookiepolitik & privatlivspolitik.