+45 30 20 45 07
udlejning@realrental.dk
Husorden

Husorden 2024 – EasyOffice

Det sociale miljø på arbejdspladsen har stigende betydning. Derfor opfordrer vi vores lejere til at hjælpe hinanden og gøre brug af hinandens netværk. For at få hverdagen i EasyOffice til at fungere på bedste vis, har vi udarbejdet et regelsæt, som vi beder jer lejere om at overholde.

1. Vis hensyn

Vi beder lejerne vise hensyn til hinanden, og undlade at skabe unødvendige forstyrrelser. Vi ønsker et professionelt og positivt miljø i EasyOffice, såvel internt som eksternt.

2. Rygning

Tobaksrygning og enhver anden form for rygning er ikke tilladt i lejemålet eller på ejendommens fællesarealer.

3. Rengøring i køkkenet

Du skal generelt altid sørge for at der er pænt og rent i køkkenet, når du har benyttet det – forlad køkkenet som du selv ønsker at modtage det.

4. Efterlad toiletter rene og pæne

Toiletterne skal altid efterlades rene og pæne. Rengøringspersonalet sørger for at genopfylde toiletpapir, sæbe og håndklæder to gange ugentligt.

5. Rengøring af mødelokaler

Du skal altid rydde op efter dig, når du har benyttet mødelokalet – fjern brugt service og rens whiteboard og mødebord hvis nødvendigt.

Hvordan booker du mødelokale?

Book et mødelokale

6. Lys

Husk altid at slukke lyset på dit eget kontor, når du forlader kontorhotellet. Hvis du er sidste person på kontoret, skal du slukke lyset i fællesarealerne.

7. Affald

Tøm din papirkurv og andet affald i den store affaldsvogn, som står i køkkenet. Denne affaldsvogn tømmes af rengøringspersonalet to gange ugentligt.

8. Skilte

Som lejer hos EasyOffice får du vist dit firmanavn på de af firmaet opsatte pyloner, tavler mv. Der må ikke opsættes yderligere skiltning.

9. Ved alarm I lokalerne – INDE/UDE tavle

Den sidste person der forlader kontorhotellet låser døren og sætter alarmen til. For at undgå tvivl om hvorvidt du er sidste person i kontorhotellet, skal INDE/UDE tavlen i receptionen altid benyttes.

10. Alarm

Vores alarmselskab er Dangroup A/S og kan kontaktes på tlf.; 40 11 18 67. Vær opmærksom på at det koster 800,00 kr. at fejlanmelde eller at afmelde alarmen for sent. Denne udgift vil blive opkrævet af den enkelte lejer. Sidste lejer på kontorhotellet skal slå alarmen til.

11. Fællesareal

Der må ikke opstilles genstande i fællesarealerne. Der må ikke ophænges skiltning eller udsmykning i fællesarealerne. Der skal være pænt og ryddeligt på gange og øvrige fællesarealer.

12. Defekter

Hvis du som lejer opdager fejl eller skader på noget i lejemålet, skal du anmelde det til vicevært.

13. Ansvar for gæster

Du er som lejer ansvarlig for, at dine gæster overholder husordenen. Du er som lejer ansvarlig for dine gæsters adfærd.

14. Ændring af husorden

Udlejer kan bestemme af husordensreglerne løbende kan ændres, såfremt udlejer finder behov for dette.

Læs mere om vores cookiepolitik & privatlivspolitik.