+45 30 20 45 07
udlejning@realrental.dk
Centralt & moderne kontorhotel
Lej dit eget kontor fra 2.650 kr./mdr. + drift ekskl. moms

Kontorhotel i Høje Taastrup – Høje Taastrup Boulevard 53-57

Er du på udkig efter en moderne og indbydende arbejdsplads beliggende centralt i Høje Taastrup? Så bliv en del af EasyOffice Høje Taastrup.

EasyOffice udbyder kontorer til leje i et smagfuldt og professionelt miljø, med adgang til en række fællesfaciliteter, som et flot mødelokale, fælles køkken, toiletfaciliteter og et indbydende loungeområde – alt sammen til en fast og overkommelig pris.

Vi forstår at ethvert firma er unikt, og vi udbyder derfor kontorer i forskellige størrelser fra 1 til 8 arbejdspladser, som du kan indrette efter dine ønsker og behov.

Når du lejer et kontor hos EasyOffice, får du ikke blot dit eget aflåselige, moderne kontor, men også adgang til alle husets fællesfaciliteter, således at du kan arbejde i komfortable omgivelser.

Vores mødelokale er tilgængeligt for dig online via vores portal, hvilket gør det nemt at planlægge og booke møder, når det passer dig bedst. Ligeledes vil du have adgang til EasyOffice’s øvrige lokationers mødelokaler.

Hos RealRental kan du læse mere om de enkelte kontorpladser.

Ledige lejemål og priser

Fast lav pris – ingen overraskelser

Hos os er der altid en pris – ingen ekstra regninger. Vi tror på en simpel og gennemsigtig prissætning, så du kan fokusere på din forretning uden bekymringer om ekstra regninger.

Vi tilbyder nemt etablering til faste, lave priser. Der er ligeledes mulighed for at tilkøbe rengøring af eget lokale, så du kan arbejde i en ren og behagelig atmosfære. Vores lejekontrakter er fleksible, hvilket vil sige at du bestemmer tidshorisonten. Hos os er du ikke bundet af lange kontrakter.

Faciliteter inkluderet i kontorhotellets priser

Highspeed Internet
Alarm
Thekøkken
mødelokaler med flatscreen & whiteboard
online mødebooking
Postkasse
fleksibel lejekontrakt
Adgang 24/7
Skiltning
Rengøring af fællesarealer
Vand, el, varme og internet inkl. i prisen
P-licens inkl. i prisen

Stemningsbilleder EasyOffice Høje Taastrup

Betal ikke for mere kontorplads end du har behov for. Start småt og tilføj mere plads, når din virksomhed vokser.

Vi møblerer ikke kontoret for dig. Du lejer et kontor, som du selv kan indrette efter eget ønske og særlige behov. Dit kontor har egen dør, som du kan lukke såfremt du har behov for ro eller ikke længere ønsker at være en del af fællesskabet.

For dig som har behov for en bil, følger der en p-licens med til lejemålet. Parkeringspladsen overfor kontorhotellet i Høje Taastrup. For yderligere information

Kontakt EasyOffice

Som lejer i EasyOffice har du adgang til alle de øvrige kontorhotellers mødelokaler. Vores kontorhoteller ligger i hhv. Århus, Høje Taastrup, Kolding – både på Centervej og Olaf Ryesgade, Randers – både i Lille Voldgade og Vestergade samt i Horsens.

Når du booker et mødelokale, så husk at orientere vores ejendomsinspektør på den enkelte ejendom, særligt hvis du ønsker at afholde et møde uden for normal kontor tid.

Du kan booke et mødelokale her

Book et mødelokale

Find os

Kontorhotellet ligger på Høje Taastrup Boulevard 53, og kun 5 minutters gang fra Høje Taastrup Station og City2, som er et af de største og mest velbesøgte butikscentre i Danmark. Bygningen er synligt beliggende ud til Høje Taastrup Boulevard midt i et regionalt knudepunkt.

Se på Google Maps
Læs mere om vores cookiepolitik & privatlivspolitik.