+45 30 20 45 07
udlejning@realrental.dk
Kontorhotel I downtown Høje Taastrup
Lej dit eget kontor fra 2.650 kr./mdr. + drift ekskl. moms

Kontorhotel i Høje Taastrup – Høje Taastrup Boulevard 53-57

Skal dit nye kontor ligger centralt i Høje Taastrup? Så bliv en del af  EasyOffice Høje Taastrup.

På Høje Taastrup Boulevard tilbyder vi kontorer til leje i et lækkert og professionelt miljø med adgang til et flot mødelokale, fælles køkken, toilet faciliteter og loungeområde – alt ny istandsat og super indbydende til en fast lav pris.

Herudover får adgang til eget aflåselige, moderne kontor, samt adgang til alle husets fællesfaciliteter, få ud også adgang til EasyOffice øvrigelokationers mødelokaler. Mødelokalerne books online via portal.

Vi udbyder kontoret fra 1 til 8 pladskontort, med nem indretning efter ønske og behov.

Hos RealRental kan du læse mere om de enkelte kontorpladser.

Ledige lejemål og priser

Fast lav pris – ingen overraskelser

Hos os er der altid en pris – ingen ekstra regninger. Udover adgang til mødelokalerne i dit kontorhotel, får du også adgang til mødelokalerne i vores øvrige lokationer. Mødelokalerne books online via portal og der er både whiteboard og flatscreen på alle lokationernes mødelokaler.

Vi tilbyder nemt etablering til faste, lave priser. Der er mulighed for at tilkøbe rengøring af eget lokale, samt en fleksibel lejekontrakt, hvor du bestemmer tidshorisonten. Vi låser dig ikke fast på en lang kontrakt.

Faciliteter inkluderet i kontorhotellets priser

Highspeed Internet
Alarm
Thekøkken
mødelokaler med flatscreen & whiteboard
online mødebooking
Postkasse
fleksibel lejekontrakt
Adgang 24/7
Skiltning
Rengøring af fællesarealer
Vand, el, varme og internet inkl. i prisen
P-licens inkl. i prisen

Stemningsbilleder EasyOffice Høje Taastrup

Betal ikke for mere kontorplads end du har behov for. Start småt og tilføj mere plads, når din virksomhed vokser.

Vi møblerer ikke kontoret for dig. Du lejer et kontor, som du selv kan indrette efter eget ønske og særlige behov. Dit kontor har egen dør, som du kan lukke såfremt du har behov for ro eller ikke længere ønsker at være en del af fællesskabet.

For dig som har behov for en bil, følger der en p-licens med til lejemålet. Parkeringspladsen overfor kontorhotellet i Høje Taastrup. For yderligere information

Kontakt EasyOffice

Som lejer i EasyOffice har du adgang til alle de øvrige kontorhotellers mødelokaler. Vores kontorhoteller ligger i hhv. Århus, Høje Taastrup, Kolding – både på Centervej og Olaf Ryesgade, Randers – både i Lille Voldgade og Vestergade samt i Horsens.

Når du booker et mødelokale, så husk at orientere vores ejendomsinspektør på den enkelte ejendom, særligt hvis du ønsker at afholde et møde uden for normal kontor tid.

Du kan booke et mødelokale her

Book et mødelokale

Find os

Kontorhotellet ligger på Høje Taastrup Boulevard 53, og kun 5 minutters gang fra Høje Taastrup Station og City2, som er et af de største og mest velbesøgte butikscentre i Danmark. Bygningen er synligt beliggende ud til Høje Taastrup Boulevard midt i et regionalt knudepunkt.

Se på Google Maps