+45 30 20 45 07
udlejning@realrental.dk
Centralt & moderne kontorhotel i Høje Taastrup
Lej dit eget kontor fra 2.650 kr./mdr. + drift ekskl. moms

Kontorhotel på Høje Taastrup Boulevard 53-57

Drømmer du om en moderne og imødekommende arbejdsplads midt i Høje Taastrup? Så er EasyOffice Høje Taastrup stedet for dig!

Vi tilbyder kontorlokaler til leje i et elegant og professionelt miljø, komplet med adgang til en række fællesfaciliteter, herunder to moderne mødelokaler, fælles køkkener, pæne toiletter og hyggelige loungeområder – alt sammen til en fast og overkommelig pris.

Vi forstår, at hvert firma er unikt, derfor tilbyder vi kontorlokaler i forskellige størrelser, lige fra 1 til 8 arbejdspladser, så du kan skabe den arbejdsplads, der passer til dine ønsker og behov.

Grib chancen for at skabe din drømme arbejdsplads med EasyOffice Høje Taastrup.

Se vores andre kontorfællesskaber her

Når du lejer et kontor hos EasyOffice Høje Taastrup, åbner du døren til mere end bare et arbejdsrum. Du får din egen moderne og sikre arbejdsbase, samt adgang til alle vores flotte fællesfaciliteter, der gør din arbejdsdag til en fornøjelse.

Vores topmoderne mødelokaler er blot et klik væk via vores brugervenlige online portal, så du nemt kan planlægge og booke møder, der passer til din tidsplan. Du kan booke dit næste møde her. Og husk, som en del af EasyOffice-familien har du også adgang til mødelokaler på vores andre lokationer, så du kan mødes og arbejde, uanset hvor din forretning fører dig hen. 

Hos RealRental kan du læse mere om de enkelte kontorpladser.

Lejemål og priser - 1. sal

Fast lav pris – ingen overraskelser i Høje Taastrup

Hos os er prisen altid klar – ingen ubehagelige overraskelser med ekstra regninger. Vi tror på en enkel og gennemsigtig prissætning, så du kan fokusere på din forretning uden at bekymre dig om skjulte omkostninger.

Hos EasyOffice tilbyder vi en problemfri etablering til faste og rimelige priser. Derudover har du mulighed for at tilkøbe rengøring af dit eget lokale, så du altid kan arbejde i en ren og behagelig atmosfære. Vores lejekontrakter er fleksible, hvilket betyder, at du har fuld kontrol over tidsrammen. Hos os er du ikke bundet af lange og komplicerede kontrakter.

Faciliteter inkluderet i kontorhotellets priser

Highspeed Internet
Alarm
Thekøkken
mødelokaler med flatscreen & whiteboard
online mødebooking
Postkasse
fleksibel lejekontrakt
Adgang 24/7
Skiltning
Rengøring af fællesarealer
Vand, el, varme og internet inkl. i prisen
P-licens inkl. i prisen

Stemningsbilleder EasyOffice Høje Taastrup

Optimér din kontorplads og undgå unødvendige omkostninger – hos os betaler du kun for den plads, du har brug for. Begynd med det basale og udvid, når din virksomhed vokser.

Vi lader kreativiteten blomstre – vi indretter ikke kontoret for dig. Her lejer du et kontor, som du kan tilpasse og designe helt efter dine egne ønsker og behov. Med din egen dør kan du lukke af for udefrakommende forstyrrelser og skabe den ro, du har brug for, når du arbejder.

Og til dig, der kommer i bil: Vi har sørget for, at der følger en p-licens med til lejemålet. Parkeringspladserne ligger lige overfor vores kontorfællesskab i Høje Taastrup. Kontakt os nu for yderligere information

Kontakt EasyOffice

Som lejer hos EasyOffice får du adgang til en imponerende række mødelokaler på tværs af vores kontorfællesskaber. Med vores lokationer spredt over Horsens, Høje Taastrup, Kolding, Randers og Århus er der altid et mødelokale inden for rækkevidde.

Når du booker et mødelokale, er det vigtigt at informere vores ejendominspektør på den pågældende lokation, især hvis du planlægger møder uden for normal kontortid.

Grib chancen for at imponere dine kunder og samarbejdspartnere med vores moderne og veludstyrede mødelokaler.

Book et mødelokale

Find os

Vores kontorhotel har en flot beliggenhed på Høje Taastrup Boulevard 53, kun fem minutters gang fra Høje Taastrup Station og velrenommerede City2, et af Danmarks største og mest populære shoppingcentre. Den iøjnefaldende bygning er strategisk placeret langs Høje Taastrup Boulevard, midt i hjertet af et regionalt knudepunkt.

Se på Google Maps
Læs mere om vores cookiepolitik & privatlivspolitik.