+45 30 20 45 07
udlejning@realrental.dk
Om os

Om os

Velkommen til EasyOffice – din ultimative partner inden for fleksible kontorløsninger!
Vi tilbyder selvstændige, møblerbare kontorer til leje til konkurrencedytige priser og uden ubehagelige overraskelser. Vores kontorfællesskaber er spredt udover forskellige lokationer i landet, herunder Horsens, Høje Taastrup, Kolding, Randers og Århus. Bliv en del af EasyOffice kontorfællesskaber og oplev fordelene ved at arbejde i et større fleksibelt kontorfællesskab. Du kan være en del af et aktivt fællesskab efter behov, samtidig med at du har mulighed for at lukke døren og fokusere på din virksomhed. Med 24/7 adgang og din egen personlige alarmkode er sikkerheden altid i top.

Vores priserne

Vores priser er transparente og inkluderer alt, hvad du har behøver: et moderne, aflåseligt kontor, mødelokaler, spiseområde, køkkener, toiletter, hurtigt fibernet, rengøring af fællesarealer, forsyninger som vand, el og varme. Du har også mulighed for at tilkøbe rengøring af dit eget kontor. Uanset om du har brug for plads til 1 eller 10 arbejdspladser, har vi løsningen til dig.

Vi tilbyder fleksible lejekontrakter uden lange bindinger eller overraskende ekstraregninger, så du kan planlægge efter dine egne behov.

Se vores lejemål her.

Hvorfor vælge EasyOffice

Som lejer hos EasyOffice har du adgang til mødelokaler på tværs af vores lokationer, udstyret med whiteboard og flatscreen. Book dit næste mødelokale her og oplev den bekvemmelighed, vi tilbyder. Bliv en del af EasyOffice-fællesskabet og få adgang til et dynamisk miljø, hvor du kan netværke og skabe sociale relationer med andre lejere. Vælg EasyOffice som din foretrukne partner for effektive kontorløsninger, der giver dig plads til at fokusere på din virksomheds succes.

Ejendomsinspektører

Lars GlobelTlf. 26 12 49 97Høje Taastrup
Mads PedersenTlf. 40 34 34 25Horsens & Kolding
Søren BjerrumTlf. 51 36 14 55Randers & Århus

FAQ – spørgsmål & svar

Hvor store er jeres kontorlokaler i EasyOffice?
I EasyOffice dækker vi kontorlokaler i størrelsen fra 1-plads til 8-plads lokaler. Ikke alle 1 plads lokaler er samme størrelse. Det afhænger af bygningens indretning. Så 1 plads kontorer kan være alt fra 10 – 14 m2. Samme princip gælder for de øvrige typer af kontorer.

Hvad koster det at leje et lokale i et af jeres kontorhoteller?
Da vores kontorlokaler varierer i størrelser, varierer vores priser i takt med dette. For de mindre kontorlokaler ligger månedslejen på omkring 2.800 kr. til 4.250 kr. For de større kontorlokaler ligger månedslejen på omkring 3.750 kr. til 6.400 kr. Disse priser er inklusiv drift og varme.

Hvilke faciliteter har man adgang til hvis man lejer et lokale i et af jeres kontorhoteller?
Som lejer af et lokale i et af vores kontorhoteller får du adgang til en række fællesfaciliteter, herunder flotte fælles køkkener, flere fine toiletfaciliteter og moderne, indbydende møblerede venteværelser til dine gæster. Herudover har du selvfølgelig adgang til dit eget aflåselige, moderne kontorlokale.

Læs mere om vores cookiepolitik & privatlivspolitik.