+45 30 20 45 07
udlejning@realrental.dk
Kontorhotel i Kolding - lyst og moderne
Lej et kontorlokale fra 2.500 kr./mdr. + drift ekskl. moms

EasyOffice Kolding – Olaf Ryes Gade 7K 1. sal & 2. sal

Kontorhotel i Kolding. Skal dit nye kontor ligge centralt? Så bliv en del af EasyOffice Kolding på Olaf Ryes Gade.
Vi tilbyder kontorer til leje i et lækkert og professionelt miljø, med adgang til flotte mødelokaler, fælles køkkener, toiletfaciliteter og loungeområde – alt i super fin og indbydende stand, til en fast lav pris.

Som lejer på Olaf Ryes Gade vil du være tæt på indkøbsmuligheder og offentlig transport, lige som du vil have nemme til- og frakørselsforhold, så du som lejer altid nemt kan komme til dit kontor.

Inkluderet i vores priser får ud adgang til; eget aflåselige, moderne kontor, samt adgang til alle kontorhotellets fællesfaciliteter. Udover adgang til din lokations fællesfaciliteter, får du som lejer hos EasyOffice også muligheden for at benytte vores mødelokaler på alle øvrige lokationer. Vi tilbyder kontorhoteller i; Horsens, Høje Taastrup, Kolding, Randers og Århus.

Hos RealRental kan du læse mere om de enkelte kontorpladser.

Lokaler og priser - 2. sal

Lokaler og priser - 1. sal

Fast lav pris – ingen overraskelser

Når du lejer et kontor i Bygning K, tilbyder vi nem etablering til faste, lave priser. En pris – ingen ekstra regninger. Der er mulighed or at tilkøbe rengøring af eget lokale. Fleksibel lejekontrakt, du bestemmer tidshorisonten, vi låser dig ikke fast på en lang kontrakt.
Der er gratis parkering og du får også adgang til mødelokaler på vores øvrige lokationer. Mødelokalerne bookes online via portal og der er både whiteboard og flatscreen i alle mødelokalerne.

Vi tilbyder nemt etablering til faste, lave priser. Der er mulighed for at tilkøbe rengøring af eget lokale, samt en fleksibel lejekontrakt, hvor du bestemmer tidshorisonten. Vi låser dig ikke fast på en lang kontrakt.

Faciliteter inkluderet i kontorhotellets priser

High Speed Internet
Postkasse
Rengøring af fællesarealer
Mødelokaler
Alarm
Gratis parkering og mulighed for køb af p-licens
Online mødebooking
Adgang 24/7
Tekøkken
Fleksibel lejekontrakt
Vand, el, varme og internet inkl. i pris

Stemningen hos EasyOffice Kolding på Olaf Ryes Gade

Betal ikke for mere kontorplads end du har behov for. Start småt, og tilføj mere plads når din virksomhed vokser.

Vi møblerer ikke kontoret for dig. Du lejer et kontor, som du selv kan indrette efter eget ønske og hvor du kan lukke din dør, når du ikke ønsker at være en del af fællesskabet.

For dig som har behov for bilen, kan der købes parkeringsbilletter til lejemålet. Parkeringsbilletterne gælder til parkering i nærområdet. Mere information om dette fås af vores inspektør på ejendommen. Der er altid ledige parkeringspladser 2 minutters gang fra kontorhotellet.

Kontakt EasyOffice

Som lejer i EasyOffice har du adgang til alle de øvrige kontorhotellers mødelokaler. Vores kontorhoteller ligger i hhv. Horsens, Høje Taastrup, Kolding, Randers og Århus.

Når du booker et mødelokale, så husk at underrette vores ejendomsinspektør på den enkelte lokation, særligt hvis du ønsker at holde møde udenfor normal kontortid.

Du kan booke et mødelokale her.

Book et mødelokale

Find os

EasyOffice Olaf Ryes Gade ligger med kort afstand til centrum og med nem adgang til omfartsvejene Tøndervej og Vejlevej. I området kombineres det urbane i den gamle maskinfabrik med de åbne grønne arealer.
Området er velbetjent af diverse buslinjer.

Se på Google Maps
Læs mere om vores cookiepolitik & privatlivspolitik.