+45 30 20 45 07
udlejning@realrental.dk
Kontorhotel tæt på motorvejen
Lej dit eget kontor fra 1.900 kr./mdr. + drift ekskl. moms

Kontorhotel i Århus – Marselis Boulevard 169

Skal dit nye kontor ligger centralt i Århus? Så bliv en del af  EasyOffice i Århus.
På Marselis Boulevard tilbyder vi kontorer til leje i et lækkert og professionelt miljø med adgang til et flot mødelokale, fælles køkken, toilet faciliteter og loungeområde – alt ny istandsat og super indbydende til en fast lav pris.

Som lejer på Marselis Boulevard vil du være tæt på indkøbsmuligheder og offentlig transport, lige som der er nemme tilkørselsmuligheder med parkering lige foran dit kontor.

Herudover får du adgang til eget aflåselige, moderne kontor, samt adgang til fællesfaciliteter, som mødelokaler og spiseareal. Vi udbyder 1 til 6 plads kontor, med nem indretning efter eget ønske og behov.

Som lejer af EasyOffice Århus, får du også adgang til EasyOffice’s øvrige lokationers mødelokale. Mødelokaler books via portal.

Hos RealRental, Århus kan du læse mere om de enkelte kontorpladser.

Lokaler og priser

Lokaler og priser

Lokaler

Fast lav pris – ingen overraskelser

EasyOffice tilbyder nem etablering til faste, lave priser. En pris – ingen ekstra regninger. Vi tilbyder kontorer i et lækkert miljø, med adgang til 2 dynamiske mødelokaler, fælles køkken, flere toiletter og loungeområde – alt sammen i god og indbydende stand.

I vores kontorhotel i Århus, kan mødelokalerne bookes online via portal. Der er både whiteboard og flatscreeen i mødelokalet. Som lejer i EasyOffice får du også adgang til at booke vores mødelokaler på de øvrige lokationer. Der er mulighed for at tilkøbe rengøring af eget lokale. Fleksibel lejekontrakt, du bestemmer selv tidshorisonten, vi låser dig ikke fast på en lang kontrakt.

Faciliteter inkluderet i kontorhotellets priser

Highspeed Internet
Alarm
Thekøkken
mødelokaler med flatscreen & whiteboard
online mødebooking
Postkasse
fleksibel lejekontrakt
Adgang 24/7
Skiltning
Rengøring af fællesarealer
Vand, el, varme og internet inkl. i prisen
P-licens 350 kr./mdr.

Stemningsbilleder EasyOffice Århus

Betal ikke for mere kontorplads end du har behov for. Start småt og tilføj mere plads, når din virksomhed vokser.

Vi møblerer ikke kontoret for dig. Du lejer et kontor, som du selv kan indrette efter eget ønske og særlige behov. Dit kontor har egen dør, som du kan lukke såfremt du har behov for ro eller ikke længere ønsker at være en del af fællesskabet.

For dig som har behov for en bil, er det muligt at tilkøbe en p-licens til lejemålet. Parkeringspladsen ligger på bagsiden af kontorhotellet i Århus og koster 350 kr./mdr. For yderligere information

Kontakt EasyOffice

Som lejer i EasyOffice har du adgang til alle de øvrige kontorhotellers mødelokaler. Vores kontorhoteller ligger i hhv. Århus, Høje Taastrup, Kolding – både på Centervej og Olaf Ryesgade, Randers – både i Lille Voldgade og Vestergade samt i Horsens.

Når du booker et mødelokale, så husk at orientere vores ejendomsinspektør på den enkelte ejendom, særligt hvis du ønsker at afholde et møde uden for normal kontor tid.

Du kan booke et mødelokale her

Book et mødelokale

Find os

Kontorhotellet ligger på Marselis Boulevard 169, som er den vej der forbinder Århus Syd motorvejen med Århus Havn. Ejendommen er synligt beliggende tæt på trafikerede veje og kun 500 meters fra Hovedbanegården. Området ligger tæt på centrum og er velbetjent af busser

Se på Google Maps