+45 30 20 45 07
udlejning@realrental.dk
Om os

Om EasyOffice

EasyOffice tilbyder selvstændige, møblerbare kontorer til leje – billigt, nemt og uden kedelige overraskelser.
Du finder vores kontorhoteller forskellige steder i landet; Horsens, Høje Taastrup, Kolding, Randers og Århus. Bliver lejer hos EasyOffice og oplev fordelene ved at bo i et større og fleksibelt kontorhotel, hvor du både kan være en del af fællesskabet når det passer ind i dit program, men også kan lukke døren og koncentrere dig om din virksomhed. Du har adgang til stedet 24/7 med egen kode til alarmen.

Om priserne

Vores priser er inklusiv eget aflåseligt, moderne kontor med adgang til mødelokaler, spiseareal, køkken, toiletter, hurtigt fibernet, rengøring af alle fællesarealer, vand, el og varme samt mulighed for at tilkøbe rengøring af eget kontor. Vores kontorer findes i mange størrelser – alt fra 1 til 8 arbejdspladser, men det svinger fra lokation til lokation.
Som lejer hos EasyOffice har du adgang til alle de øvrige lokationers mødelokaler, hvor der både er whiteboard og flatscreen til rådighed. Book et mødelokale her.
Du får en fleksibel lejekontrakt uden kedelige overraskelser og ekstra regninger med nem etablering, hvor du bestemmer tidshorisonten. Vi låser dig IKKE fast på en lang kontrakt.

Hvorfor vælge EasyOffice

Som lejer hos EasyOffice bliver du en del af et fællesskab med mange muligheder. Du bliver en del af et erhvervsmæssigt miljø, hvor du befinder dig blandt ligesindede kollegaer. Herudover giver kontorhotellets fællesfaciliteter dig mulighed for at skabe sociale relationer med andre lejere. Da du har adgang til eget kontor har du mulighed for at lukke døren til dit kontor, når du ønsker at koncentrere dig om din virksomhed.

Ejendomsinspektører

Lars GlobelTlf. 26 12 49 97Høje Taastrup
Mads PedersenTlf. 40 34 34 25Horsens & Kolding
Søren BjerrumTlf. 51 36 14 55Randers & Århus

FAQ – spørgsmål & svar

Hvor store er jeres kontorlokaler i EasyOffice?
I EasyOffice dækker vi kontorlokaler i størrelsen fra 1-plads til 8-plads lokaler. Ikke alle 1 plads lokaler er samme størrelse. Det afhænger af bygningens indretning. Så 1 plads kontorer kan være alt fra 10 – 14 m2. Samme princip gælder for de øvrige typer af kontorer.

Hvad koster det at leje et lokale i et af jeres kontorhoteller?
Da vores kontorlokaler varierer i størrelser, varierer vores priser i takt med dette. For de mindre kontorlokaler ligger månedslejen på omkring 2.800 kr. til 4.250 kr. For de større kontorlokaler ligger månedslejen på omkring 3.750 kr. til 6.400 kr. Disse priser er inklusiv drift og varme.

Hvilke faciliteter har man adgang til hvis man lejer et lokale i et af jeres kontorhoteller?
Som lejer af et lokale i et af vores kontorhoteller får du adgang til en række fællesfaciliteter, herunder flotte fælles køkkener, flere fine toiletfaciliteter og moderne, indbydende møblerede venteværelser til dine gæster. Herudover har du selvfølgelig adgang til dit eget aflåselige, moderne kontorlokale.

Læs mere om vores cookiepolitik & privatlivspolitik.