+45 30 20 45 07
udlejning@realrental.dk
Kontorhotel i levende omgivelser
Lej dit eget kontor fra 2.250 kr./mdr. + drift ekskl. moms.

EasyOffice Randers – Vestergade 10-12, 2. sal & 3. sal

Skal dit nye kontor ligge centralt i Randers? Så bliv en del af EasyOffice Randers på Vestergade.

Hos EasyOffice stræber vi efter at skabe en indbydende og produktiv atmosfære til vores lejere. På Vestergade udbyder vi moderne kontorer til leje i et lækkert og professionelt miljø, med fokus på komfort og funktionalitet. Som en del af kontorhotellet får du adgang til faciliteter som mødelokaler, fælles køkken, toiletfaciliteter og loungeområde, som gør din arbejdsdag mere bekvem og effektiv – alt i super fin og indbydende stand, til en fast lav pris.

Beliggenheden for vores kontorhotel i Randers på Vestergade giver dig let adgang til indkøbsmuligheder og offentlig transport, lige som du vil have nemme tilkørselsmuligheder, så du som lejer nemt vil kunne komme til og fra dit kontor. Desuden kan du nyde vores hyggelige gårdområde, samtidig med at der er rigeligt med parkeringsmuligheder i nærheden.
Vores aflåselige kontorer er tilgængelige i størrelser fra 1 til 6 arbejdspladser, med nem indretning efter ønske og behov.

Herudover få du adgang til eget aflåselige, moderne kontor, samt adgang til alle huset fællesfaciliteter, så som; mødelokaler og spisearealer.
Vi udbyder kontorer fra 1 til 6 pladskontorer, med nem indretning efter ønske og behov. Vores kontorhotel på Vestergade ligger i en hyggelig gård, med massere af parkering i nærheden.

Hos RealRental kan du læse mere om de enkelte kontorpladser

Lokaler og priser

Lokaler og priser

Fast lav pris – ingen overraskelser

Vores priser er inklusiv eget aflåselige kontor, samt adgang til et flot mødelokale og flotte loungeområder.

Ejendommen er tæt på Randers’ hyggelige gågademiljø med butikker og caféer. Ejendommen har gode tilkørselsforhold og der er mulighed for at leje p-licens direkte ved ejendommen.

Vi tilbyder nemt etablering til faste, lave priser. Der er mulighed for at tilkøbe rengøring af eget lokale, samt en fleksibel lejekontrakt, hvor du bestemmer tidshorisonten. Vi låser dig ikke fast på en lang kontrakt.

Faciliteter inkluderet i kontorhotellets priser

High Speed Internet
Postkasse
Rengøring af fællesarealer
Mødelokaler
Alarm
P-licens koster 300 kr./mdr.
Online mødebooking
Adgang 24/7
Tekøkken
Fleksibel lejekontrakt
Vand, el, varme og internet inkl. i pris

Stemningen hos EasyOffice Randers på Lille Voldgade

Betal ikke for mere kontorplads end du har behov for. Start småt, og tilføj mere plads når din virksomhed vokser.

Vi møblerer ikke kontoret for dig. Du lejer et kontor, som du selv kan indrette efter eget ønske og hvor du kan lukke din dør, når du ikke ønsker at være en del af fællesskabet.

For dig som har behov for bilen, kan der købes p-licens til lejemålet. Parkeringspladsen ligger på bagsiden af kontorhotellet på Staldgårdsgade. En p-licens koster 300 kr. pr. mdr. ekskl. moms. Der er altid mange ledige parkeringspladser blot 2 minutters gang fra kontorhotellet. For mere information kontakt EasyOffice.

Kontakt EasyOffice

Som lejer i EasyOffice har du adgang til alle de øvrige kontorhotellers mødelokaler. Vores kontorhoteller ligger i hhv. Horsens, Høje Taastrup, Kolding, Randers og Århus.

Når du booker et mødelokale, så husk at underrette vores ejendomsinspektør på den enkelte lokation, særligt hvis du ønsker at holde møde udenfor normal kontortid.

Du kan booke et mødelokale her.

Book et mødelokale

Find os

Kontorhotellet i Vestergade ligger perfekt midt i hjertet af Randers. Beliggenheden er meget synlig rent trafikalt, på hjørnet af Vestergade og Vestervold med Værket, gågade miljø og gamle, historiske bygninger ligger inden for 2 minutters gang. Området er velbetjent af buslinjer.

Se på Google Maps