+45 30 20 45 07
udlejning@realrental.dk
Kontorhotel med eget kontor
fra 2.300 kr./mdr. + drift ekskl. moms. inkl. privat parkering & gratis mødebooking

EasyOffice Randers – Vestergade 10-12, 2. sal & 3. sal

Velkommen til Moderne Kontorfællesskab i Centralt Randers

Vores kontorfællesskab i Randers tilbyder en professionel og indbydende arbejdsplads. Beliggende centralt tilbyder vi en prisvenlig pakke, der inkluderer alt fra el, vand, varme, rengøring og pålideligt internet til booking af mødelokaler.

Hos Easy Office er vores arbejdsrum skabt med en professionel atmosfære og indretning, der fremmer produktivitet og samarbejde. Alt er designet til at give dig og din virksomhed det bedste arbejdsmiljø.

 

Beliggenheden for vores kontorhotel i Randers på Vestergade giver dig let adgang til indkøbsmuligheder og offentlig transport, lige som du vil have nemme tilkørselsmuligheder, så du som lejer nemt vil kunne komme til og fra dit kontor. Desuden kan du nyde vores hyggelige gårdområde, samtidig med at der er rigeligt med parkeringsmuligheder i nærheden.

Vores aflåselige kontorer er tilgængelige i størrelser fra 1 til 6 arbejdspladser, med nem indretning efter ønske og behov. Herudover få du adgang til alle huset fællesfaciliteter, så som mødelokaler og spisearealer.

Vi udbyder kontorer fra 1 til 6 pladskontorer, med nem indretning efter ønske og behov. Vores kontorhotel på Vestergade ligger i en hyggelig gård, med massere af parkering i nærheden.

Oplev fordelene ved at arbejde i vores moderne kontorfællesskab i hjertet af Randers.

Hos RealRental kan du læse mere om de enkelte kontorpladser

Lokaler og priser - 2. sal

Lokaler og priser - 3. sal

Fast lav pris – ingen overraskelser

Vores priser er inklusiv eget aflåselige kontor, samt adgang til et flot mødelokale og moderne loungeområder.

Ejendommen er tæt på Randers’ hyggelige gågademiljø med butikker og caféer. Ejendommen har gode tilkørselsforhold og der er mulighed for at leje p-licens direkte ved ejendommen.

Vi tilbyder nemt etablering til faste, lave priser. Der er mulighed for at tilkøbe rengøring af eget lokale, samt en fleksibel lejekontrakt, hvor du bestemmer tidshorisonten. Vi låser dig ikke fast på en lang kontrakt.

Faciliteter inkluderet i kontorhotellets priser

High Speed Internet
Postkasse
Rengøring af fællesarealer
Mødelokaler
Alarm
P-licens koster 300 kr./mdr.
Online mødebooking
Adgang 24/7
Tekøkken
Fleksibel lejekontrakt
Vand, el, varme og internet inkl. i pris

Stemningen hos EasyOffice Randers på Lille Voldgade

Betal ikke for mere kontorplads end du har behov for. Start småt, og tilføj mere plads når din virksomhed vokser.

Vi møblerer ikke kontoret for dig. Du lejer et kontor, som du selv kan indrette efter eget ønske og hvor du kan lukke din dør, når du ikke ønsker at være en del af fællesskabet.

For dig som har behov for bilen, kan der købes p-licens til lejemålet. Parkeringspladsen ligger på bagsiden af kontorhotellet på Staldgårdsgade. En p-licens koster 300 kr. pr. mdr. ekskl. moms. Der er altid mange ledige parkeringspladser blot 2 minutters gang fra kontorhotellet. For mere information kontakt EasyOffice.

Kontakt EasyOffice

Som lejer i EasyOffice har du adgang til alle de øvrige kontorhotellers mødelokaler. Vores kontorhoteller ligger i hhv. Horsens, Høje Taastrup, Kolding, Randers og Århus.

Nem Booking af Mødelokaler:
Du får også adgang til vores mødelokaler, hvilket gør det let for dig at afholde møder eller præsentationer, når det passer dig bedst, uden ekstra omkostninger eller besvær.

Når du booker et mødelokale, så husk at underrette vores ejendomsinspektør på den enkelte lokation, særligt hvis du ønsker at holde møde udenfor normal kontortid.

Du kan booke et mødelokale her.

Book et mødelokale

Find os

Kontorhotellet i Vestergade ligger perfekt midt i hjertet af Randers. Beliggenheden er meget synlig rent trafikalt, på hjørnet af Vestergade og Vestervold med Værket, gågade miljø og gamle, historiske bygninger ligger inden for 2 minutters gang. Området er velbetjent af buslinjer.

Se på Google Maps
Læs mere om vores cookiepolitik & privatlivspolitik.