+45 30 20 45 07
udlejning@realrental.dk
Kontorhotel med central placering
Lej dit eget kontor fra 2.250 kr./mdr. + drift ekskl. moms.

EasyOffice Randers – Lille Voldgade 9, 1. sal & 2. sal

Skal dit nye kontor ligge centralt i Randers? Så bliv en del af  EasyOffice Randers i Lille Voldgade.
Vi tilbyder kontorer til leje i et lækkert og professionelt miljø, med adgang til flotte mødelokaler, fælles køkkener, toiletfaciliteter og loungeområde – alt i super fin og indbydende stand, til en fast lav pris.

Som lejer i Lille Voldgade vil du være tæt på indkøbsmuligheder og offentlig transport, lige som du vil have nemme til- og frakørselsforhold, så du som lejer altid nemt kan komme til dit kontor.

Inkluderet i vores priser får ud adgang til; eget aflåselige, moderne kontor, samt adgang til alle kontorhotellets fællesfaciliteter.
Udover adgang til din lokations fællesfaciliteter, får du som lejer hos EasyOffice også muligheden for at benytte vores mødelokaler på alle øvrige lokationer. Vi tilbyder kontorhoteller i; Horsens, Høje Taastrup, Kolding, Randers og Århus.

Hos RealRental kan du læse mere om de enkelte kontorpladser

Lokaler og priser

Lokaler og priser

Fast lav pris – ingen overraskelser

Vores priser er inklusiv eget aflåseligt og møblerbart kontor, adgang til flotte mødelokaler og flotte loungeområder.

Ejendommen er tæt på Randers’ hyggelige gågademiljø med butikker og caféer. Ejendommen har gode tilkørselsmuligheder og der er mulighed for at leje en p-licens direkte ved ejendommen.

Vi tilbyder nemt etablering til faste, lave priser. Der er mulighed for at tilkøbe rengøring af eget lokale, samt en fleksibel lejekontrakt, hvor du bestemmer tidshorisonten. Vi låser dig ikke fast på en lang kontrakt.

Faciliteter inkluderet i kontorhotellets priser

High Speed Internet
Postkasse
Rengøring af fællesarealer
Mødelokaler
Alarm
P-licens koster 250 kr./mdr.
Online mødebooking
Adgang 24/7
Tekøkken
Fleksibel lejekontrakt
Vand, el, varme og internet inkl. i pris

Stemningsbilleder EasyOffice Lille Voldgade i Randers

Betal ikke for mere kontorplads end du har behov for. Start småt, og tilføj mere plads når din virksomhed vokser.

Vi møblerer ikke kontoret for dig. Du lejer et kontor, som du selv kan indrette efter eget ønske og hvor du kan lukke din dør, når du ikke ønsker at være en del af fællesskabet.

For dig som kører i bil, er der mulighed for at købe en p-licens til 250 kr./mdr. Parkeringspladser ligger lige foran EasyOffice kontorhotel i Lille Voldgade. For mere information kontakt EasyOffice.

Kontakt EasyOffice

Som lejer i EasyOffice har du adgang til alle de øvrige kontorhotellers mødelokaler. Vores kontorhoteller ligger i hhv. Horsens, Høje Taastrup, Kolding, Randers og Århus.

Når du booker et mødelokale, så husk at underrette vores ejendomsinspektør på den enkelte lokation, særligt hvis du ønsker at holde møde udenfor normal kontortid.

Du kan booke et mødelokale her.

Book et mødelokale

Find os

Du finder EasyOffice’s kontorhotel i Lille Voldgade 9, 1. & 2. sal.
Kontorhotellet ligger ud til Lille Voldgade midt i et regionalt knudepunkt med kun 200 meter til Randers gågade og Vestervold, hvor der går busser direkte til Randers station. Det lokale område er velbetjent med muligheder for at handel dagligvarer, frokost og lignende.

Se på Google Maps