+45 30 20 45 07
udlejning@realrental.dk
Centralt & moderne kontorhotel
Lej dit eget kontor fra 2.600 kr./mdr. + moms - alt inklusive

EasyOffice Horsens – Tobaksgården 3, 1 sal.

Velkommen til Easy office, et professionelt og centralt beliggende kontorfællesskab i Horsens. Du får adgang til mødelokaler, der faciliterer effektive møder og kreative sessioner, samt en fast lav prisstruktur. Vores fællesskab er en attraktiv mulighed for virksomheder og freelancere.

Lokaler og priser - 1. sal

Lokaler og priser - 2. sal

Fast lav pris – ingen overraskelser

Vores kontorfællesskabs prisstruktur er designet med din bekvemmelighed i tankerne. Vores pris inkluderer alle nødvendige forsyninger som el, vand, varme og internet, samt regelmæssig rengøring af fællesarealerne. Derudover får du adgang til mødelokaler på tværs af alle vores lokationer uden ekstra omkostninger. Vores alt-i-en pris gør det nemt for dig at fokusere på dit arbejde uden at bekymre dig om ekstra udgifter eller administration.

EasyOffice tilbyder nem etablering til faste, lave priser. En pris – ingen ekstra regninger. Vi tilbyder kontorer i et lækkert miljø, med adgang til 2 dynamiske mødelokaler, fælles køkken, flere toiletter og loungeområde – alt sammen i god og indbydende stand.

Hos EasyOffice Horsens, kan mødelokalerne bookes online via portal. Der er både whiteboard og flatscreeen i mødelokalet. Som lejer i EasyOffice får du også adgang til at booke vores mødelokaler på de øvrige lokationer.
Der er mulighed for at tilkøbe rengøring af eget lokale. Fleksibel lejekontrakt, du bestemmer selv tidshorisonten, vi låser dig ikke fast på en lang kontrakt.

Se hvad vi ellers tilbyder i Horsens

Faciliteter inkluderet i kontorhotellets priser

High Speed Internet
Postkasser
Rengøring af fællesarealer
Mødelokaler med flatscreen og whiteboard
Alarm
Vand, el, varme og internet inkl. i pris
Gratis parkering - eller mulighed for at købe fast p-plads i gården
Adgang 24/7
Fleksibel lejekontrakt
Online mødebooking
Tekøkken
Skiltning

Stemningen hos EasyOffice Horsens

Betal ikke for mere kontorplads end du har behov for. Start småt, og tilføj mere plads når din virksomhed vokser.

Vi møblerer ikke kontoret for dig. Du lejer et kontor, som du kan indrette efter eget ønske og hvor du kan lukke din dør, når du ikke ønsker at være en del af fællesskabet.

For dig som kører i bil, er der parkering omkring Tobaksgården.

For mere information kontakt EasyOffice.
Kontakt EasyOffice

Som lejer i EasyOffice har du adgang til alle de øvrige kontorhotellers mødelokaler. Vores kontorhoteller ligger i hhv. Kolding, Horsens, Randers, Århus og Høje Taastrup. Du kan booke et mødelokale online via vores hjemmeside.

Når du booker et mødelokale, så husk at underrette vores ejendomsinspektør på den enkelte lokation, særligt hvis du ønsker at holde møde udenfor normal kontortid.

Du kan booke et mødelokale her.

Book et mødelokale

Find os

Tobaksgården 3, 1. sal ligger midt i byen, blot 300 meter fra strøget, tæt på offentlig transport, masser af indkøbsmuligheder og gratis p-pladser på hhv. Farvergade og Allégade. Tobaksgården er opført i 1857 og består af 7 bygninger. Ejendommen blev oprindelig anvendt af Petersen og Sørensens tobaksfabrikker til fremstilling og distribution af tobak.

Se Google maps
Læs mere om vores cookiepolitik & privatlivspolitik.