Randers

Lille Voldgade 9, 1. & 2. sal

8900 Randers C

ØNSKER DU AT LEJE ET KONTOR?

tlf. 3131-4517

Kontorhotel Randers centrum

Kontorhotel Randers centrum. Find dit nye kontor i smagfuldt EasyOffice kontorhotel i Randers, som ligger i en flot bygning direkte ud til Lille Voldgade overfor den velkendte “Sandwichshop”. Ejendommen er en flot hvidpudset bygning med et unikt moderne arkitektonisk udtryk, som fremstår nyindrettet både indvendig og udvendig.

I EasyOffice Lille Voldgade har du mulighed for at leje 1 og 2-plads kontorer, hvor du deler adgang til husets lækre fælles faciliteter med de øvrige lejere. Fællesområderne er indrettet med god smag og personlighed. Kontorerne er fordelt på 2 etager – 1. sal og 2. sal, de fremstår lyse og venlige dels på grund af de mange vinduer og glaskontorerne. På begge etager er der mødelokaler, som kan rumme 8-12 gæster og som kan bookes online via mødekalender. Der er også to veludstyrede køkkener.De smagfuldt indrettede loungeområder, gør ventetiden for gæster nem & behagelig.

Vores priser er inklusive eget aflåseligt og møblerbart kontor, adgang til et flot mødelokale, som bookes online, flotte loungeområder.

Ejendommen er tæt på Randers hyggelige gågademiljø med butikker og caféer. Ejendommen har gode tilkørselsforhold og mulighed for at leje en p-licens direkte ved ejendommen.

Se også vores andet kontorhotel i Randers her.

EasyOffice Randers i billeder.

Pris og placering – ledige lokaler 1. sal.

Pris og placering – ledige lokaler 2. sal.

Indretning & miljø i EasyOffice Randers.

Faciliteter inklusiv i prisen.

High speed internet

Mødelokaler med flatscreen

Online mødebooking

Fleksibel lejekontrakt

Postkasser

Alarm

Adgang 24/7

Thekøkken

Velkomststander, som sender sms/email ved besøg

Rengøring af fællesarealer

Mulighed for at leje depotrum i kælder

Vand, el, varme og internet inkl. i pris

Priserne er inklusiv alle udgifter, dvs. ingen ekstra regninger på drift, varm eller el. Hertil kommer fri fibernet og parkering. Depositum er 3 måneders husleje. Og lejemålet kan opsiges med 3 måneders varsel. Prisen er den samme uanset hvor mange personer, som sidder i lokalet.

En pris – Ingen ekstra regninger

Priserne er inklusiv alle udgifter. Ingen ekstra regninger på drift, varme eller el. Fri fibernet og parkering. Lejemålet kan opsiges med 3 måneders varsel. Prisen er den samme uanset hvor mange personer, som sidder i lokalet.

Betal ikke for mere kontorplads end du har behov for. Start småt, og tilføj mere plads når din virksomhed vokser. Priserne for de mindste kontorer starter ved 1.700 kr. pr. mdr. ekskl. moms.

Vi møblerer ikke kontoret for dig. Du lejer et kontor, som du kan indrette efter eget ønske og hvor du kan lukke din dør, når du ikke ønsker at være en del af fællesskabet.

Som lejer i EasyOffice har du adgang til alle de øvrige kontorhotellers mødelokaler. Vores kontorhoteller ligger i hhv. Kolding, Horsens, Randers, Århus og Høje Taastrup. Du kan booke et mødelokale her.

Husk at underrette vores ejendomsinspektør på den enkelte lokation særligt hvis du ønsker at holde møde udenfor normal kontortid.

For dig som har behov for bilen, er der mulighed for at købe en p-licens som giver tilladelse til parkering foran kontorhotellet eller lidt længere nede af gaden på Staldgårdsplads. Prisen for denne er 350 kr. pr. mdr.

Find os

Du finder EasyOffice Kontorhotel på
Lille Voldgade 9, 1. & 2. sal.

Kontorhotellet ligger ud til Lille Voldgade midt i et regionalt knudepunkt med kun 200 meter til Randers gågade og Vestervold, hvor der går busser direkte til Randers station. Det lokale område er velbetjent med muligheder for at handel dagligvarer, frokost og lignende.

  • Interesseret i Kontorhotel Randers - lille Voldgade?
    Bliv kontaktet for en fremvisning.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Interesseret i en fremvisning?