Kontorhotel med central placering

Lej dit eget kontor fra 1.700 kr./mdr. + drift, ekskl. moms.

Kontorhotel i Randers – Lille Voldgade 9, 1. & 2. sal.

Skal dit nye kontor ligge centralt i Randers? – Så bliv en del af vores kontorhotel, EasyOffice Randers.

På Lille Voldgade tilbyder vi kontorer til leje i et lækkert og professionelt miljø, med adgang til mødelokaler, fælles køkken, toiletfaciliteter og loungeområde – alt i super fin og indbydende stand, til en fast lav pris.

Som lejer på Lille Voldgade vil du være tæt på indkøbsmuligheder og offentlig transport, lige som du vil have nemme tilkørselsmuligheder, så du som lejer nemt vil kunne komme til dit kontor.

Herudover får du adgang til eget aflåselige, moderne kontor, samt adgang til fællesfaciliteter, som mødelokaler og spisearealer. Vi udbyder kontorer fra 1 til 6 arbejdspladser, med nem indretning efter ønske og behov.

Ejendommen i vores kontorhotel i Randers på Lille Voldgade er en flot hvidpudset bygning med unikt, moderne arkitektonisk udtryk, som fremstår nyindrettet både indvendig og udvendig.

Hos RealRental, Randers, kan du læse mere til de enkelte kontorpladser

Se plantegningen for ledige lejemål og priser + drift.

Faciliteter inkluderet i kontorhotellets priser

High speed internet

Mødelokaler med flatscreen

Online mødebooking

Fleksibel lejekontrakt

Postkasser

Alarm

Adgang 24/7

Thekøkken

Rengøring af fællesarealer

Mulighed for at leje depotrum i kælder

Vand, el, varme og internet inkl. i pris

Fast lav pris – ingen overraskelser

Vores priser er inklusiv eget aflåseligt og møblerbart kontor, adgang til et flot mødelokale og flotte loungeområder.

Ejendommen er tæt på Randers’ hyggelige gågademiljø med butikker og caféer. Ejendommen har gode tilkørselsforhold og der er mulighed for at leje en p-licens direkte ved ejendommen.

Priserne er inklusiv alle udgifter, dvs. ingen ekstra regninger på drift, varme eller el. Hertil kommer fri fibernet. Depositum er 3 måneders husleje og lejemålet kan opsiges med 3 måneders varsel. Prisen er den samme uanset hvor mange personer, der sidder i lokalet.

På vores forside kan du læse mere om alle vores kontorhoteller

Ledige lokaler på kontorhotellets 2. sal

plantegning 2 sal

Ledige lokaler på kontorhotellets 1. sal

plantegning, 1 sal

Stemningen i vores kontorhotel i Randers

En pris – Ingen ekstra regninger

Priserne er inklusiv alle udgifter. Ingen ekstra regninger på drift, varme eller el. Fri fibernet og parkering. Lejemålet kan opsiges med 3 måneders varsel. Prisen er den samme uanset hvor mange personer, som sidder i lokalet.

Betal ikke for mere kontorplads end du har behov for. Start småt, og tilføj mere plads når din virksomhed vokser. Priserne for de mindste kontorer starter ved 1.700 kr. pr. mdr. ekskl. moms.

Vi møblerer ikke kontoret for dig. Du lejer et kontor, som du kan indrette efter eget ønske og hvor du kan lukke din dør, når du ikke ønsker at være en del af fællesskabet.

Som lejer i EasyOffice har du adgang til alle de øvrige kontorhotellers mødelokaler. Vores kontorhoteller ligger i Kolding, Horsens, Randers, Århus og Høje Taastrup. Du kan booke et mødelokale her.

Husk at underrette vores ejendomsinspektør på den enkelte lokation særligt hvis du ønsker at holde møde udenfor normal kontortid.

For dig som har behov for bilen, er der mulighed for at købe en p-licens som giver tilladelse til parkering foran kontorhotellet eller lidt længere nede af gaden på Staldgårdsplads. Prisen for denne er 350 kr. pr. mdr.

Find os

Du finder EasyOffice’s kontorhotel på
Lille Voldgade 9, 1. & 2. sal.

Kontorhotellet ligger ud til Lille Voldgade midt i et regionalt knudepunkt med kun 200 meter til Randers gågade og Vestervold, hvor der går busser direkte til Randers station. Det lokale område er velbetjent med muligheder for at handel dagligvarer, frokost og lignende.

  • Interesseret i Kontorhotel Lille Voldgade?
    Bliv kontaktet for en fremvisning.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Interesseret i en fremvisning?