Kontorhotel i levende omgivelser

Lige nu har vi kun et 6-plads kontor ledigt.

Vestergade 10-12, Baghuset

Leder du efter et kontor i Randers centrum? – Så bliv en del af EasyOffice kontorhotel på Vestergade 10-12, Baghuset.

Kontorhotellet på Vestergade tilbyder kontorpladser fra 1 til 6 personer.

Kontorhotellet på Vestergade fremstår moderne og lyst, med massere af fællesarealer. Kontorhotellet ligger i en hyggelig gård, med massere af parkering i nærheden.

Vi tilbyder nem etablering til faste, lave priser. Få kontor i Randers centrum- vi tilbyder en pris – ingen ekstra regninger.

Vi tilbyder kontorfællesskab i et lækkert miljø med adgang til mødelokaler i stueetagen, fælles køkkener, flere toiletfaciliteter og loungeområde – alt ny istandsat og super indbydende. Vores priser er inklusiv eget aflåseligt, moderne kontor, adgang til mødelokalerne og spiseareal. Der er mulighed for at tilkøbe rengøring af eget lokale.
Fleksibel lejekontrakt, du bestemmer tidshorisonten, vi låser dig ikke fast på en lang kontrakt. 

Ledigt lokale i stuen

plantegning

Stemning på Vestergade, Baghuset

Faciliteter inklusiv i prisen.

High speed internet

Mødelokaler med flatscreen

Online mødebooking

Fleksibel lejekontrakt

Postkasser

Alarm

Adgang 24/7

Rengøring af fællesarealer

Thekøkken

Vand, el, varme og internet inkl. i pris

Betal ikke for mere kontorplads end du har behov for. Start småt, og tilføj mere plads når din virksomhed vokser. Priserne for de mindste kontorer starter ved 2.200 kr. pr. mdr. ekskl. moms.

Vi møblerer ikke kontoret for dig. Du lejer et kontor, som du kan indrette efter eget ønske og hvor du kan lukke din dør, når du ikke ønsker at være en del af fællesskabet.

Som lejer i EasyOffice har du adgang til alle de øvrige kontorhotellers mødelokaler. Vores kontorhoteller ligger i hhv. Kolding, Horsens, Randers, Århus og Høje Taastrup. Du kan booke et mødelokale her.

Husk at underrette vores ejendomsinspektør på den enkelte lokation særligt hvis du ønsker at holde møde udenfor normal kontortid.

For dig som har behov for bilen, følger der kan der købes p-licens til lejemålet. Parkeringspladsen ligger på bagsiden af kontorhotellet på Staldgårdsgade. En p-licens koster 300 kr. pr. mdr. ekskl. moms. Der er altid mange ledige parkeringspladser blot 2 minutters gang fra kontorhotellet.

En pris – Ingen ekstra regninger

Priserne er inklusiv alle udgifter. Ingen ekstra regninger på drift, varme eller el. Fri fibernet Lejemålet kan opsiges med 3 måneders varsel. Prisen er den samme uanset hvor mange personer, som sidder i lokalet.

Find os

Du finder EasyOffice Kontorhotel på
Vestergade 10-12, Baghuset, st., 1 & 3. sal, 8900 Randers

Kontorhotellet ligger perfekt midt i hjertet af Randers. Beliggenheden er også meget synlig rent trafikalt på hjørnet af Vestergade og Vestervold med Værket, gågade miljø og gamle, historiske bygninger inden for 2 minutters gang. Bygningen ligger tæt på mange parkeringspladser blandt andet overfor  ejendommen og bagved ejendommen på Staldgårdsgade.

Området er velbetjent af buslinjer.

  • Interesseret i Kontorhotel Vestergade 10-12. - Baghuset?
    Bliv kontaktet for en fremvisning.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Interesseret i en fremvisning?