Kontorhotel i levende omgivelser

Ledige kontorlokale frs 2.300 kr. pr. mdr. + drift eks. moms

Kontorhotel i Randers – Vestergade 10-12, Baghuset

Skal dit nye kontor ligge centralt i Randers? – Så bliv en del af vores kontorhotel, EasyOffice Randers.

På Vestergade tilbyder vi kontorer til leje i et lækkert og professionelt miljø, med adgang til mødelokaler, fælles køkken, toiletfaciliteter og loungeområde – alt i super fin og indbydende stand, til en fast lav pris.

Som lejer på Vestergade vil du være tæt på indkøbsmuligheder og offentlig transport, lige som du vil have nemme tilkørselsmuligheder, så du som lejer nemt vil kunne komme til dit kontor.

Herudover få du adgang til eget aflåselige, moderne kontor, samt adgang til fællesfaciliteter, som mødelokaler og spisearealer. Vi udbyder kontorer fra 1 til 6 arbejdspladser, med nem indretning efter ønske og behov.

Vores kontorhotel i Randers på Vestergade ligger i en hyggelig gård, med massere af parkering i nærheden.

Hos RealRental, Randers, kan du læse mere til de enkelte kontorpladser

Se plantegningen for ledige lejemål og priser + drift.

Fast lav pris – ingen overraskelser

Vores priser er inklusiv eget aflåselige kontor, samt adgang til et flot mødelokale og flotte loungeområder.

Ejendommen er tæt på Randers’ hyggelige gågademiljø med butikker og caféer. Ejendommen har gode tilkørselsforhold og der er mulighed for at leje en p-licens direkte ved ejendommen.

Priserne er inklusiv alle udgifter, dvs. ingen ekstra regninger på drift, varme eller el. Hertil kommer fri fibernet. Depositum er 3 måneders husleje og lejemålet kan opsiges med 3 måneders varsel. Prisen er den samme uanset hvor mange personer, der sidder i lokalet.

Vi tilbyder nem etablering til faste, lave priser. Der er mulighed for at tilkøbe rengøring af eget lokale, samt en fleksibel lejekontrakt, hvor du bestemmer tidshorisonten, vi låser dig ikke fast på en lang kontrakt. 

På vores forside kan du læse mere om alle vores kontorhoteller

Ledige lokaler i kontorhotellets stueetage

plantegning, stuen

Ledige lokaler på kontorhotellets 1. sal

Ledige lokaler på kontorhotellets 2. sal

plantegning, 2 sal

Ledige lokaler på kontorhotellets 3. sal

plantegning, 3 sal

Stemningen i vores kontorhotel i Randers

Faciliteter inkluderet i kontorhotellets priser

High speed internet

Mødelokaler med flatscreen

Online mødebooking

Fleksibel lejekontrakt

Postkasser

Alarm

Adgang 24/7

Rengøring af fællesarealer

Thekøkken

Vand, el, varme og internet inkl. i pris

Betal ikke for mere kontorplads end du har behov for. Start småt, og tilføj mere plads når din virksomhed vokser. Priserne for de mindste kontorer starter ved 2.200 kr. pr. mdr. ekskl. moms.

Vi møblerer ikke kontoret for dig. Du lejer et kontor, som du kan indrette efter eget ønske og hvor du kan lukke din dør, når du ikke ønsker at være en del af fællesskabet.

Som lejer i EasyOffice har du adgang til alle de øvrige kontorhotellers mødelokaler. Vores kontorhoteller ligger i Kolding, Horsens, Randers, Århus og Høje Taastrup. Du kan booke et mødelokale her.

Husk at underrette vores ejendomsinspektør på den enkelte lokation særligt hvis du ønsker at holde møde udenfor normal kontortid.

For dig som har behov for bilen, følger der kan der købes p-licens til lejemålet. Parkeringspladsen ligger på bagsiden af kontorhotellet på Staldgårdsgade. En p-licens koster 300 kr. pr. mdr. ekskl. moms. Der er altid mange ledige parkeringspladser blot 2 minutters gang fra kontorhotellet.

En pris – Ingen ekstra regninger

Priserne er inklusiv alle udgifter. Ingen ekstra regninger på drift, varme eller el. Fri fibernet Lejemålet kan opsiges med 3 måneders varsel. Prisen er den samme uanset hvor mange personer, som sidder i lokalet.

Find os

Du finder EasyOffice’s kontorhotel på
Vestergade 10-12, Baghuset, st., 1 & 3. sal, 8900 Randers

Kontorhotellet ligger perfekt midt i hjertet af Randers. Beliggenheden er meget synlig rent trafikalt, på hjørnet af Vestergade og Vestervold med Værket, gågade miljø og gamle, historiske bygninger ligger inden for 2 minutters gang. Bygningen ligger tæt på mange parkeringspladser blandt andet overfor ejendommen og bag ejendommen på Staldgårdsgade. Området er velbetjent af buslinjer.

  • Interesseret i Kontorhotel Vestergade 10-12. - Baghuset?
    Bliv kontaktet for en fremvisning.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Interesseret i en fremvisning?