Kontorhoteller i Randers – EasyOffice

EasyOffice Randers

Skal dit nye kontor ligge centralt i Randers? – Så bliv en del af et af vores kontorhoteller, EasyOffice Randers og oplev fordelene ved at bo i et større og fleksibelt kontorhotel. Vi udbyder kontorhoteller på Lille Voldgade og Vestergade.

Alle EasyOffice’s kontorlokaler befinder sig i et lækkert og professionelt miljø, med adgang til attraktive fællesfaciliteter i super flot stand, til en fast lav pris. På Lille Voldgade og Vestergade udbyder vi kontorlokaler i flotte kontorhoteller, med moderne indretning og smukke udearealer, i grønne omgivelser.

Lille Voldgade 9, 1. & 2.

Kontorhotel i Randers, som ligger centralt i forhold til offentlig transport og indkøbsmuligheder. Kontorerne er i god kvalitet og super indbydende.

Som lejer får du adgang til eget aflåselige, moderne kontor, samt adgang til fælles køkken, fælles toiletter og indbydende loungeområde.

Vestergade 10-12, Baghuset

Kontorhotel i Randers, som ligger centralt i forhold til offentlig transport og indkøbsmuligheder. Kontorerne er i god kvalitet og super indbydende.

Som lejer får du adgang til eget aflåselige, moderne kontor, samt adgang til fælles køkken, fælles toiletter og indbydende loungeområde.

Prisen for en plads

EasyOffice har et bredt udvalg af kliniklokaler i forskellige størrelser, hvilket betyder at vores priser varierer alt afhængigt af hvilket kliniklokale du ønsker at flytte ind i. Vi har mindre 1-plads lokaler og så har vi større kontorlokaler på 6 pladser. Prisen varierer derfor i et prisspænd fra 2.250 kr./mdr. til 5.995 kr./mdr.

For disse priser får du dit eget kontorlokale, samtidig med at du får adgang til EasyOffice’s fællesfaciliteter. Fællesfaciliteterne omfatter blandt andet fælles køkkener, toiletfaciliteter og loungeområder, samt rengøring af disse fællesfaciliteter. Ud over vores attraktive fællesfaciliteter, har du også adgang til smukke udearealer i grønne omgivelser.

Se også EasyOffice’s andre kontorfællesskaber her.

Randers som by

Randers er Danmarks 6. største by og med sine 62.802 indbyggere, er Randers det perfekte sted til dit nye kontor. Randers er kendt for at være en handelsby og har samtidig Randers Regnskov, der er Nordeuropas største kunstige regnskov. Randers tiltrækker derfor et bredt udvalg af mennesker, som er potentielle kunder for dig.

I Randers finder du ligeledes Randers Storcenter, der med sine over 55 butikker dækker ethvert indkøbsbehov, som du kunne have. Som lejer hos EasyOffice Randers vil du både være tæt på indkøbsmuligheder samt offentlig transport, da byen er velbetjent af både tog og busser.

Ligeledes har du nemme tilkørselsmuligheder, da den nordjyske motorvej går vest om Randers og har frakørsler til flere indfaldsveje. Disse indfaldsveje går alle ind til Randers’ eneste ringvej, Centerringen, der omkranser centrum.

Se også vores klinikfællesskaber i Randers her.