EasyOffice kontorhoteller Randers

EasyOffice har to kontorhoteller i Randers centrum. Du kan finde dit nye kontor i de to smagfuldt indrettede hoteller i Randers på hhv. Lille Voldgade 9 og Vestergade 10, Baghuset.

Lille voldgade

EasyOffice Lille Voldgade ligger i en flot bygning direkte overfor den velkendte “Sandwichshop” Ejendommen er en flot hvidpudset bygning med et unikt moderne arkitektonisk udtryk, som fremstår nyindrettet både indvendig og udvendig.

I EasyOffice´s kontorhotel i Lille Voldgade har du mulighed for at leje 1-og 2-plads kontorer. Du deler adgang til husets lækre fælles faciliteter med de øvrige lejere på etagen. Fællesområderne er indrettet med god smag og en masse personlighed. Kontorerne er fordelt på 2 etager – 1. sal og 2. sal. Kontorerne er meget lyse og venlige dels på grund af de mange større vinduer. Dels på grund af flere store glaspartier som igen er med til at skabe et fantastisk lyst kontorareal.  På begge etager er der mødelokaler, som kan rumme fra 8-12 gæster, og som kan bookes online via vores mødekalender. Derudover finder du også to meget veludstyrede køkkener og smagfuldt indrettede loungeområder, gør ventetiden for gæster nem & behagelig.

Alle vores priser er inklusivt eget aflåseligt og møblerbart kontor, adgang til et flot mødelokale, som bookes online, flotte loungeområder.

Vestergade

EasyOffice Vestergade ligger i Baghuset – men stadig tæt på Randers’ hyggelige gågademiljø med butikker og caféer. Selvom begge ejendomme ligger lige i centrum har de begge gode tilkørsels-forhold og mulighed for at leje en p-licens direkte ved ejendommen.

Nyeste skud på stammen er EasyOffice´s kontorhotel i Baghuset, Vestergade 10, som også ligger i Randers centrum. I dette kontorhotel har du mulighed for at leje kontor med plads fra 1 til 6 personer. Her tilbyder vi også lækre fælles faciliteter, som deles med de andre lejere i bygningen.

Dette indebærer blandt andet et kontorfællesskab i et lækkert miljø med adgang til mødelokaler i stueetagen, fælles køkkener, flere toiletfaciliteter og et lækkert loungeområde. Alt er ny istandsat og super indbydende. Vi udlejer kontorer fra stueetagen til 3. sal og vi tilbyder nem etablering til faste, lave priser.

Vores priser er inklusivt eget aflåseligt, moderne kontor, adgang til mødelokalerne og spiseareal. Mødelokalerne bookes online via portal og indeholder både whiteboard og flatscreen. Derudover får du som en bonus også adgang til vores mødelokaler i alle vores andre kontorhoteller.

Ved leje af et kontor i EasyOffice får du også mulighed for at benytte alle vores øvrige mødelokaler rundt omkring i landet, hvis skulle du have behov for dette. Det indebærer blandt andet mødelokaler i Århus, Høje Taastrup, Kolding og Horsens.

Der er mulighed for at tilkøbe rengøring af eget lokale til fornuftige pris. Vi tilbyder en fleksibel lejekontrakt, hvor du bestemmer tidshorisonten.

Find os

Du finder EasyOffice Kontorhotel på Lille Voldgade 9 & Vestergade 10