Kontorhotel i grønne omgivelser

Lej dit eget kontor fra 2.500 kr./mdr. inkl. alle udgifter ekskl. moms. 

Kampange

Kontorhotel i Kolding – Centervej 2A, st. & 1. sal

Skal dit nye kontor ligge centralt i Kolding? – Så bliv en del af vores kontorhotel, EasyOffice Kolding.

På Centervej tilbyder vi kontorer til leje i et lækkert og professionelt miljø, med adgang til et flot mødelokale, fælles køkken, toiletfaciliteter og loungeområde – alt i super fin og indbydende stand, til en fast lav pris.

Som lejer på Centervej vil du være tæt på indkøbsmuligheder og offentlig transport, lige som du vil have nemme tilkørselsmuligheder, så du som lejer nemt vil kunne komme til dit kontor.

Herudover får du adgang til eget aflåselige, moderne kontor, samt adgang til fællesfaciliteter, som mødelokaler og spisearealer.

EasyOffice Kontorhotel i Kolding ligger i en herskabelig gård på Centervej 2A i Kolding. Ejendommen er synligt beliggende og har gratis parkering lige foran ejendommen med plads til ca. 50 biler.

Se også vores kontorhotel på Olaf Ryes Gade her

Faciliteter inkluderet i prisen

Fleksibel lejekontrakt

High speed internet

Online mødebooking

Adgang 24/7

Rengøring af fællesarealer

Postkasse

Tekøkken

Vand, el & varme

Fri parkering

Fast lav pris – ingen overraskelser

Hos os er der altid en pris – ingen ekstra regninger. Udover adgang til mødelokalerne i dit kontorhotel, får du også adgang til mødelokalerne i vores øvrige lokationer. Mødelokalerne bookes online via portal og der er både whiteboard og flatscreen i mødelokalet.

Der er mulighed for at tilkøbe rengøring af eget lokale. Fleksibel lejekontrakt, du bestemmer tidshorisonten, vi låser dig ikke fast på en lang kontrakt.

Se også hvad vi tilbyder hos vores klinikfællesskab i Kolding her

Ledige lokaler på 1. sal.

Plantegning

Ledige lokaler i stuen

plantegning, stueplan

Stemningen på Centervej

En pris – Ingen ekstra regninger

Priserne er inklusiv alle udgifter. Ingen ekstra regninger på drift, varme eller el. Fri fibernet og parkering. Lejemålet kan opsiges med 3 måneders varsel. Prisen er den samme uanset hvor mange personer, som sidder i lokalet.

Betal ikke for mere kontorplads end du har behov for. Start småt, og tilføj mere plads når din virksomhed vokser. Priserne for de mindste kontorer starter ved 2.750 kr. pr. mdr. ekskl. moms.

Vi møblerer ikke kontoret for dig. Du lejer et kontor, som du kan indrette efter eget ønske og hvor du kan lukke din dør, når du ikke ønsker at være en del af fællesskabet.

Som lejer i EasyOffice har du adgang til alle de øvrige kontorhotellers mødelokaler. Vores kontorhoteller ligger i hhv. Kolding, Horsens, Randers, Århus og Høje Taastrup. Du kan booke et mødelokale her.

Husk at underrette vores ejendomsinspektør på den enkelte lokation særligt hvis du ønsker at holde møde udenfor normal kontortid.

For dig som har behov for bilen, er der ca. 50 parkeringspladser lige foran EasyOffice på Centervej 2A, som hører til ejendommen. Vores priser er inklusiv eget aflåseligt, moderne kontor, adgang til mødelokalerne og spiseareal. Mødelokalerne bookes online via portal. Der er både whiteboard og tv i mødelokalet. Du får også adgang til mødelokaler i vores øvrige lokationer. Læs mere her.

Kontorhotellet ligger meget centralt i forhold til motorvejsafkørslen E45, og lokationen passer ideelt til den type virksomhed, som ønsker en central beliggenhed i forhold til 3-kants området i Jylland.

EasyOffice på Centervej 2A ligger i en smuk herskabelig gård, også kaldet Julianelyst. Ejendommen var oprindeligt opført som en landbrugsejendom, som i 1977 blev indrettet til kontorformål. Ejendommen er forholdsvist højt beliggende i fine grønne omgivelser, bl.a. med et stort grønt anlæg foran bygningerne.

EasyOffice har facade mod den hyggelige gårdsplads. Gårdspladsen er indrettet med små opholdsrum og masser af grønt, og er med til at give stedet en helt særlig atmosfære. Uderummet virker som en oase om sommeren med mulighed for at spise frokost i læ og sol.

Find os

Du finder EasyOffice Kontorhotel på
Centervej 2A st. & 1. sal, 6000 Kolding

Vores kontorhotel i Kolding ligger lige ved motorvejsafkørsel E45 mod Århus C, så det er nemt at komme til og fra ejendommen. Fra EasyOffice er der ca.5 minutters kørsel til motorvej og 10 minutters kørsel til centrum af Kolding. Området er velbetjent af flere buslinjer på Bramdrupskovvej.

Den smukke, herskabelige gård blev opført i 1916 og er senere hen blev indrettet til kontorformål. Der er bevaret mange fine detaljer fra fortiden, men samtidig fremstår de gamle bygninger i en nutidig og moderne stil. Bygningernes udformning og placering har gjort det muligt at indrette nogle hyggelige og spændende kontorer.

  • Interesseret i Kontorhotel Centervej 2A?
    Bliv kontaktet for en fremvisning.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Interesseret i en fremvisning?