Kontorhotel Centervej 2A i Kolding

EasyOffice kontorhotel på Centervej 2A ligger lige ved motorvejsafkørsel E45 mod Århus C.

Kontorhotel Kolding ved motorvejen i herskabelig gård på Centervej 2 i Kolding. EasyOffice tilbyder nem etablering til faste, lave priser. En pris – ingen ekstra regninger. Vi tilbyder et lækkert miljø med adgang til 1 flot mødelokale, fælles køkkener, flere toiletfaciliteter, loungeområde – alt ny istandsat og super indbydende.

Den smukke, herskabelige gård blev opført i 1916, som senere blev indrettet til kontorformål. Der er bevaret mange fine detaljer fra fortiden, men samtidig fremstår de gamle bygninger i en nutidig og moderne stil. Bygningernes udformning og placering har gjort det muligt at indrette nogle hyggelige og spændende kontorer.

Ejendommen er synligt beliggende og har gode tilkørselsforhold og gratis parkering lige foran ejendommen med plads til ca. 50 biler.

Der er mulighed for at tilkøbe rengøring af eget lokale.  Fleksibel lejekontrakt, du bestemmer tidshorisonten, vi låser dig ikke fast på en lang kontrakt.

Se også vores andet kontorhotel i Kolding, tæt på centrum, på Olaf Ryesgade 7K. 

Eller besøg vores hjemmeside her.

Miljø & stil

Se de ledige lokaler i stuen.

Se de aktuelle lejemuligheder og priser nedenfor i stuen. Lejemål udbydes i forskellige størrelser fra 1-plads til 3-plads kontorer.

En pris – Ingen ekstra regninger

Priserne er inklusiv alle udgifter. Ingen ekstra regninger på drift, varme eller el. Fri fibernet og parkering. Lejemålet kan opsiges med 3 måneders varsel. Prisen er den samme uanset hvor mange personer, som sidder i lokalet.

Se de ledige lokaler på 1. sal.

Se de aktuelle lejemuligheder og priser nedenfor på 1. sal. Lejemål udbydes i forskellige størrelser fra 1-plads til 3-plads kontorer.

Betal ikke for mere kontorplads end du har behov for. Start småt, og tilføj mere plads når din virksomhed vokser. Priserne for de mindste kontorer starter ved 2.750 kr. pr. mdr. ekskl. moms.

Vi møblerer ikke kontoret for dig. Du lejer et kontor, som du kan indrette efter eget ønske og hvor du kan lukke din dør, når du ikke ønsker at være en del af fællesskabet.

Som lejer i EasyOffice har du adgang til alle de øvrige kontorhotellers mødelokaler. Vores kontorhoteller ligger i hhv. Kolding, Horsens, Randers, Århus og Høje Taastrup. Du kan booke et mødelokale her.

Husk at underrette vores ejendomsinspektør på den enkelte lokation særligt hvis du ønsker at holde møde udenfor normal kontortid.

For dig som har behov for bilen, er der ca. 50 parkeringspladser lige foran EasyOffice på Centervej 2A, som hører til ejendommen. Vores priser er inklusiv eget aflåseligt, moderne kontor, adgang til mødelokalerne og spiseareal. Mødelokalerne bookes online via portal. Der er både whiteboard og tv i mødelokalet. Du får også adgang til mødelokaler i vores øvrige lokationer. Læs mere her.

Hygge & idyl på Centervej

Kontorhotellet ligger meget centralt i forhold til motorvejsafkørslen E45, og lokationen passer ideelt til den type virksomhed, som ønsker en central beliggenhed i forhold til 3-kants området i Jylland.

EasyOffice på Centervej 2A ligger i en smuk herskabelig gård, også kaldet Julianelyst. Ejendommen var oprindeligt opført som en landbrugsejendom, som i 1977 blev indrettet til kontorformål. Ejendommen er forholdsvist højt beliggende i fine grønne omgivelser, bl.a. med et stort grønt anlæg foran bygningerne.

EasyOffice har facade mod den hyggelige gårdsplads. Gårdspladsen er indrettet med små opholdsrum og masser af grønt, og er med til at give stedet en helt særlig atmosfære. Uderummet virker som en oase om sommeren med mulighed for at spise frokost i læ og sol.

Find os

Du finder EasyOffice Kontorhotel på
Centervej 2A st. & 1. sal, 6000 Kolding

Kontorhotellet ligger lige ved motorvejsafkørsel E45 mod Århus C, så det er nemt at komme til og fra ejendommen. Fra EasyOffice er der ca.5 minutters kørsel til motorvej og 10 minutters kørsel til centrum af Kolding. Området er velbetjent af flere buslinjer på Bramdrupskovvej.

  • Interesseret i Kontorhotel Kolding ved motorvejen?
    Bliv kontaktet for en fremvisning.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Interesseret i en fremvisning?