Lyst og moderne kontorhotel

Lej dit eget kontor fra 2.100 kr./mdr. + drift ekskl. moms.

Kontorhotel i Kolding – Olaf Ryes Gade 7K 1. & 2. sal.

Skal dit nye kontor ligge centralt i Kolding? – Så bliv en del af vores kontorhotel, EasyOffice Kolding.

På Olaf Ryes Gade tilbyder vi kontorer til leje i et lækkert og professionelt miljø med adgang til flotte mødelokaler, fælles køkken, toiletfaciliteter og loungeområde, alt i super fin og indbydende stand, til en fast lav pris.

Som lejer på Olaf Ryes Gade vil du være tæt på indkøbsmuligheder og offentlig transport, lige som du vil have nemme tilkørselsmuligheder, så du som lejer nemt vil kunne komme til og fra dit kontor.

Herudover får du adgang til eget aflåselige, moderne kontor, samt adgang til fællesfaciliteter, som mødelokaler og spisearealer. Vi udbyder kontorer fra 1 til 4 arbejdspladser, med nem indretning efter ønske og behov.

EasyOffice’s kontorhotel i Kolding ligger i bygning K, som er karakteriseret ved den gamle betontrappe, som forbinder etagerne i midten af bygningen.

Hos RealRental, Kolding, kan du læse mere til de enkelte kontorpladser

Se plantegningen for ledige lejemål og priser + drift.

Faciliteter inkluderet i kontorhotellets priser

Thekøkken

High speed internet

Mødelokaler med flatscreen

Online mødebooking

Postkasser

Alarm

Adgang 24/7

Fleksibel lejekontrakt

Rengøring af fællesarealer

Mulighed for at leje depotrum i kælder

Vand, el, varme og internet inkl. i pris

Fast lav pris – ingen overraskelser

Når du lejer et kontor i Bygning K, tilbyder vi nem etablering til faste, lave priser. En pris – ingen ekstra regninger. Der er mulighed for at tilkøbe rengøring af eget lokale. Fleksibel lejekontrakt, du bestemmer tidshorisonten, vi låser dig ikke fast på en lang kontrakt.

Der er gratis parkering og du får også adgang til mødelokaler i vores øvrige lokationer. Mødelokalerne bookes online via portal og der er både whiteboard og flatscreen i mødelokalet.

På vores forside kan du læse mere om alle vores kontorhoteller

Ledige lokaler på kontorhotellets 1. sal

Plantegning, 1 sal

Ledige lokaler på kontorhotellets 2. sal

plantegning, 2 sal

Stemningen i vores kontorhotel i Kolding

En pris – Ingen ekstra regninger

Priserne er inklusiv alle udgifter. Ingen ekstra regninger på drift, varme eller el. Fri fibernet og parkering. Lejemålet kan opsiges med 3 måneders varsel. Prisen er den samme uanset hvor mange personer, som sidder i lokalet.

Kontorhotellets priser pr. mdr.

Venligst bemærk, at man gerne må sidde flere i kontorerne end det angivne antal pladser.

1-plads kontor
fra 2.800 kr.
2-plads kontor
fra 3.450 kr.
2,5-plads kontor
fra 4.200 kr.
3-plads kontor
fra 4.550 kr.

Betal ikke for mere kontorplads end du har behov for. Start småt, og tilføj mere plads når din virksomhed vokser. Priserne for de mindste kontorer starter ved 2.750 kr. pr. mdr. ekskl. moms.

Vi møblerer ikke kontoret for dig. Du lejer et kontor, som du kan indrette efter eget ønske og hvor du kan lukke din dør, når du ønsker at koble fra fællesskabet.

Som lejer i Bygning K har du adgang til alle de øvrige kontorhotellers mødelokaler, som ligger i Kolding, Horsens, Randers, Århus og Høje Taastrup.

Husk at underrette vores ejendomsinspektør på den enkelte lokation, særligt hvis du ønsker at holde møde udenfor normal kontortid. Book et mødelokale her.

For dig som har behov for bilen, kan der købes parkeringsbilletter til lejemålet. Parkeringsbilletterne gælder til parkering i nærområdet.

Mere information om dette fås af vores inspektør på ejendommen. Der er altid ledige parkeringspladser 2 minutters gang fra kontorhotellet.

Find os

Du finder EasyOffice’s kontorhotel i Kolding på
Olaf Ryes Gade 7K, 1. & 2. sal

Olaf Ryes Gade-området ligger med kort afstand til centrum og med nem adgang til omfartsvejene Tøndervej og Vejlevej. I området kombineres det urbane i den gamle maskinfabrik med de åbne grønne arealer. Området er velbetjent af buslinjerne.

Hjertet i Bygning K er den gamle karakterfulde betontrappe, som forbinder etagerne i midten af bygningen. Herfra er der adgang til de brede kontor-gange med de individuelle lejemål. Det er en bygning med sjæl, kvalitet og højt til loftet. Vi har bevaret det bedste fra de gamle bygninger, og kombineret det med en spændende og lækker ny indretning.

  • Interesseret i Kontorhotel Olaf Ryes Gade 7K 1. & 2.?
    Bliv kontaktet for en fremvisning.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Interesseret i en fremvisning?