Lyst og moderne kontorhotel

Lej dit eget kontor fra 2.650 kr./mdr. inkl. alle udgifter excl. Moms.

Olaf Ryes Gade 7K 1. & 2.

Dit nye kontor i EasyOffice – kontorfællesskab i Kolding centrum, har sjæl og kvalitet. Her har du mulighed for at leje kontorer fra 1 til 4 personer, hvor du deler adgang til husets fællesfaciliteter med de øvrige lejere. Lokalerne er fordelt på to etager og rummer et areal på 1.720 m2.

Hjertet i Bygning K er den gamle karakterfulde betontrappe, som forbinder etagerne i midten af bygningen. Herfra er der adgang til de brede kontor-gange med de individuelle lejemål. Det er en bygning med sjæl, kvalitet og højt til loftet. Vi har bevaret det bedste fra de gamle bygninger, og kombineret det med en spændende og lækker ny indretning.

Se også vores lækre klinikfællesskab på Centervej her.

Faciliteter inklusiv i prisen.

Thekøkken

High speed internet

Mødelokaler med flatscreen

Online mødebooking

Postkasser

Alarm

Adgang 24/7

Fleksibel lejekontrakt

Rengøring af fællesarealer

Mulighed for at leje depotrum i kælder

Vand, el, varme og internet inkl. i pris

Når du lejer et kontor i Bygning K, tilbyder vi nem etablering til faste, lave priser. En pris – ingen ekstra regninger. Vi tilbyder et lækkert miljø med adgang til flere flotte mødelokaler, fælles køkkener, flere toiletfaciliteter og loungeområde – alt ny istandsat og super indbydende.

Der er mulighed for at tilkøbe rengøring af eget lokale. Fleksibel lejekontrakt, du bestemmer tidshorisonten, vi låser dig ikke fast på en lang kontrakt.

Vores priser er inklusiv eget aflåseligt, moderne kontor, adgang til mødelokalerne, spiseareal og gratis parkering. Kontorerne fås fra 1 til 4 arbejdspladser. Mødelokalerne bookes online via portal. Der er både whiteboard og flatscreen i mødelokalet. Du får også adgang til mødelokaler i vores øvrige lokationer.

Ledige kontorlokaler på 1. sal.

Ledige kontorlokaler på 2. sal.

plantegning

Stemningen på Olaf Ryes Gade

En pris – Ingen ekstra regninger

Priserne er inklusiv alle udgifter. Ingen ekstra regninger på drift, varme eller el. Fri fibernet og parkering. Lejemålet kan opsiges med 3 måneders varsel. Prisen er den samme uanset hvor mange personer, som sidder i lokalet.

Priser pr. mdr.

Venligst bemærk, at man gerne må sidde flere i kontorerne end det angivne antal pladser.

1-plads kontor
fra 2.550 kr.
2-plads kontor
fra 3.700 kr.
2,5-plads kontor
fra 4.250 kr.
3-plads kontor
fra 4.500 kr.

Betal ikke for mere kontorplads end du har behov for. Start småt, og tilføj mere plads når din virksomhed vokser. Priserne for de mindste kontorer starter ved 2.750 kr. pr. mdr. ekskl. moms.

Vi møblerer ikke kontoret for dig. Du lejer et kontor, som du kan indrette efter eget ønske og hvor du kan lukke din dør, når du ikke ønsker at være en del af fællesskabet.

Som lejer i BygningK har du adgang til alle de øvrige kontorhotellers mødelokaler. Vores kontorhoteller ligger i hhv. Kolding, Horsens, Randers, Århus og Høje Taastrup. Du kan booke et mødelokale her.

Husk at underrette vores ejendomsinspektør på den enkelte lokation særligt hvis du ønsker at holde møde udenfor normal kontortid.

For dig som har behov for bilen, kan der købes parkeringsbilletter til lejemålet. Parkeringsbilletterne gælder til parkering i nærområdet. Mere information om dette fås af vores inspektør på ejendommen.  Der er altid mange ledige parkeringspladser blot 2 minutters gang fra kontorhotellet.

Find os

Du finder EasyOffice Kontorhotel på
Olaf Ryes Gade 7K, 1. & 2. sal

Olaf Ryes Gade området ligger med kort afstand til centrum og med nem adgang til omfartsvejene Tøndervej og Vejlevej. I området kombineres det urbane i den gamle maskinfabrik med de åbne grønne arealer.

Området er velbetjent af buslinjerne.

  • Interesseret i Kontorhotel Olaf Ryes Gade 7K 1. & 2.?
    Bliv kontaktet for en fremvisning.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Interesseret i en fremvisning?