EasyOffice Kolding

Kontorhoteller i Kolding

Skal dit nye kontor ligge centralt i Kolding? – Så bliv en del af et af vores kontorhoteller i Kolding og oplev fordelene ved at bo i et større og fleksibelt kontorhotel. Vi udbyder kontorhoteller på Centervej og Olaf Ryes Gade.

Alle EasyOffice’s kontorlokaler befinder sig i et lækkert og professionelt miljø, med adgang til attraktive fællesfaciliteter i super flot stand, til en fast lav pris. På Centervej og Olaf Ryes Gade udbyder vi kontorlokaler i flotte kontorhoteller, med moderne indretning og smukke udearealer, i grønne omgivelser.

Centervej 2A, st., & 1.

Kontorhotel i Kolding, som ligger tæt på motorvejen og centralt i forhold til offentlig transport og indkøbsmuligheder. Kontorerne er i god kvalitet, i grønne omgivelser og super indbydende.

Som lejer får du adgang til eget aflåselige, moderne kontor, samt adgang til fælles køkken, fælles toiletter og indbydende loungeområde.

Olaf Ryes Gade 7K

Kontorhotel i Kolding, som ligger med centralt placering og godt i forhold til offentlig transport og indkøbsmuligheder.
Kontorerne er i god kvalitet i et urban kvater, med masser at udearealer og super indbydende.

Som lejer får du adgang til eget aflåselige, moderne kontor, samt adgang til fælles køkken, fælles toiletter og indbydende loungeområde.

Prisen for en plads

EasyOffice har et bredt udvalg af kontorlokaler i forskellige størrelser, hvilket betyder at vores priser varierer alt afhængigt af hvilket kontorlokale du ønsker at flytte ind i. Vi har mindre 1-plads lokaler og så har vi større kontorlokaler på 5 pladser. Prisen varierer derfor i et prisspænd fra 2.250 kr./mdr. til 5.400 kr./mdr.

For disse priser får du dit eget kontorlokale, samtidig med at du får adgang til EasyOffice’s fællesfaciliteter. Fællesfaciliteterne omfatter blandt andet fælles køkkener, toiletfaciliteter og loungeområder, samt rengøring af disse fællesfaciliteter. Ud over vores attraktive fællesfaciliteter, har du også adgang til smukke udearealer i grønne omgivelser.

På vores forside kan du læse mere om alle vores kontorhoteller

Kolding som by

Kolding er Danmarks 7. største by og med sine 61.638 indbyggere, er Kolding det perfekte sted til dit nye kontor. Kolding er kendt for at være en handels- og uddannelsesby og tiltrækker derfor et bredt udvalg af mennesker, som er potentielle kunder for dig.

Midt i Kolding finder du en gågade, som er befærdet hver dag, samt et storcenter med over 120 butikker, der dækker ethvert indkøbsbehov som du kunne have. Som lejer hos EasyOffice Kolding vil du både være tæt på indkøbsmuligheder, samt offentlig transport, da byen er velbetjent af både tog og busser.

Ligeledes har du nemme tilkørselsmuligheder, da de to motorveje E45 og E20 krydser hinanden i Kolding. Dette betyder at alle veje fører til Kolding.

Hos EasyClinic kan du også læse mere om vores flotte klinikfællesskaber