Kontorhoteller i Kolding

Hos EasyOffice finder du to kontorhoteller i Kolding, med beliggenhed i et lækkert miljø samt gode kørselsmuligheder. Det ene kontorhotel finder du på Centervej 2. Kontorhotellet på Centervej ligger lige ved motorvejsafkørsel E45 mod Århus C. Det andet kontorhotel findes tæt på Kolding centrum, på Olaf Ryesgade 7K.

Centervej 2A

På Centervej får du mere end bare et kontor. Du får et kontor i en smuk herskabelig gård som blev opført i 1916, så den har masser af sjæl. Siden hen er den blevet renoveret og indrettet til kontorformål. Der er bevaret mange fine detaljer fra fortiden, men samtidig fremstår de gamle bygninger i en nutidig og moderne stil. Bygningernes udformning og placering har gjort det muligt at indrette nogle hyggelige og spændende kontorer. Vi tilbyder blandt andet et hyggeligt gårdmiljø med masser af plads. Derudover er ejendommen synligt beliggende og har gode tilkørselsforhold og gratis parkering lige foran ejendommen med plads til ca. 50 biler.

På Centervej kan du få 1-2 plads kontorer til billigere priser, hvor vi blandt andet inkluderer et lækkert miljø med adgang til 1 flot mødelokale, fælles køkkener, flere toiletfaciliteter og loungeområde – alt ny istandsat og super indbydende.

Skulle man have behov er der mulighed for tilkøb af rengøring af eget lokale, til en billig pris.

Olaf Ryes Gade 7

EasyOffice tilbyder også kontorhotel Kolding centrum. Dit nye kontor i EasyOffice har sjæl og kvalitet. Hjertet i Bygning K er den gamle karakterfulde betontrappe, som forbinder etagerne i midten af bygningen. Herfra er der adgang til de brede kontor-gange med de individuelle lejemål. Det er en bygning med sjæl, kvalitet og højt til loftet. Vi har bevaret det bedste fra de gamle bygninger, og kombineret det med en spændende, lækker ny indretning.

Her har du mulighed for at leje kontorer fra 1 til 4 personer, hvor du deler adgang til husets fælles faciliteter med de øvrige lejere. Bygning K er beliggende i Mejeriernes Gamle Maskinfabrik, Olaf Ryesgade 7 i Kolding. Det er et charmerende, tidligere fabriksområde, opført i 1936. Det tidligere fabriksområde blev i 50 år benyttet af mejerierne til produktion af bl.a. kedler, keglekerne og pladevarmevekslere.

Lokalerne er fordelt på to etager og rummer et areal på 1.720 m2.

Siden sommeren 2014 har der været gang i istandsættelsesarbejde af bygninger og udearealer. Målet er at løfte niveauet, men samtidig, at bevare de sjælfulde, gamle bygninger i en nutidig, smagfuld indretning og med hyggelige rum mellem bygningerne.

Hos EasyOffice tilbyder vi dig nem etablering til faste, lave priser. Du får en pris uden at skulle være nervøs for nogen ekstra regninger. Vi tilbyder et lækkert miljø med adgang til flere flotte mødelokaler, fælles køkkener, flere toiletfaciliteter, loungeområde – alt ny istandsat og super indbydende. Vores priser er inklusivt eget aflåseligt, moderne kontor, adgang til mødelokalerne og spiseareal. Kontorerne fås fra 1 til 4 arbejdspladser. Mødelokalerne bookes online via portal. . Ved leje af kontor får du derudover også mulighed for at benytte alle vores andre mødelokaler rundt omkring i landet, skulle du have behov for dette. Det idebærer blandt andet mødelokaler i Århus, Randers og Horsens.

Vi har ikke en decideret reception, men i ankomstarealet mødes dine kunder af en velkomststander, der sender en sms og e-mail til dig, når du har besøg.