Kontorhotel tæt på centrum

Lej dit eget kontor fra 3.400 kr./mdr. inkl. alle udgifter excl. Moms.

Kontorfællesskab i Horsens – Tobaksgården 3, 1.

Skal dit nye kontor ligge i Horsens? – Så bliv en del af vores kontorfællesskab, EasyOffice Horsens.

Vi tilbyder et lækkert miljø med adgang til to dynamiske mødelokaler, fælles køkken, flere toiletfaciliteter og loungeområde – alt i god og super indbydende stand, til en fast lav pris.

Som lejer får du adgang til eget aflåselige, moderne kontor, samt adgang til mødelokalerne og spiseareal. Kontorerne fås fra 1 til 4 arbejdspladser, med nem indretning efter ønske og behov.

Læs mere til de enkelte kontorpladser i vores kontorfællesskab i Horsens her

Se også vores kontorhotel i Århus her.

Faciliteter inklusiv i prisen.

High speed internet

Mødelokaler med flatscreen og whiteboard

Gratis parkering

Online mødebooking

Fleksibel lejekontrakt

Postkasser

Alarm

Adgang 24/7

Thekøkken

Velkomststander, som sender sms/email ved besøg

Rengøring af fællesarealer

Vand, el, varme og internet inkl. i pris

EasyOffice tilbyder nem etablering til faste, lave priser. En pris – ingen ekstra regninger. Vi tilbyder et lækkert miljø med adgang til to dynamiske mødelokaler, fælles køkken, flere toiletfaciliteter og loungeområde – alt i god og indbydende stand.

Vores priser er inklusiv eget aflåseligt, moderne kontor, adgang til mødelokalerne og spiseareal. Kontorerne fås fra 1 til 4 arbejdspladser. Mødelokalerne bookes online via portal. Der er både whiteboard og flatscreen i mødelokalet. Du får også adgang til mødelokaler i vores øvrige lokationer.

Der er mulighed for at tilkøbe rengøring af eget lokale. Fleksibel lejekontrakt, du bestemmer tidshorisonten, vi låser dig ikke fast på en lang kontrakt.

Ledige lokaler på 1. sal.

plantegning

Ledige lokaler på 2. sal.

plantegning

Stemningen på Tobaksgården

En pris – Ingen ekstra regninger

Betal ikke for mere kontorplads end du har behov for. Start småt, og tilføj mere plads når din virksomhed vokser. Priserne for de mindste kontorer starter ved 2.350 kr. pr. mdr. ekskl. moms.

Vi møblerer ikke kontoret for dig. Du lejer et kontor, som du kan indrette efter eget ønske og hvor du kan lukke din dør, når du ikke ønsker at være en del af fællesskabet.

Som lejer i EasyOffice har du adgang til alle de øvrige kontorhotellers mødelokaler. Vores kontorhoteller ligger i hhv. Kolding, Horsens, Randers, Århus og Høje Taastrup. Du kan booke et mødelokale her.

Husk at underrette vores ejendomsinspektør på den enkelte lokation, særligt hvis du ønsker at holde møde udenfor normal kontortid.

For dig som har behov for bilen, er der masser af gratis parkering omkring Tobaksgården på blandt andet Farvergade. Der er også mulighed for at købe en fast parkeringsplads i gården. Kontakt Mads Pedersen på tlf. 4034-3425 for mere information.

Find os

Du finder EasyOffice Kontorhotel på
Tobaksgården 3, 1. sal.

Kontorhotellet ligger midt i byen blot 300 meter fra strøget og tæt på offentlig transport, masser af indkøbsmuligheder og gratis p-pladser på hhv. Farvergade og Allégade. Tobaksgården er opført i 1857 og består af 7 bygninger. Ejendommen blev oprindelig anvendt af Petersen og Sørensens tobaksfabrikker til fremstilling og distribution af tobak. Bygningerne blev moderniseret og ombygget til kontorformål i 1988. Siden er bygningerne blevet holdt i en høj indvendig og udvendig standard.

  • Interesseret i Kontorhotel Tobaksgården 3, 1.?
    Bliv kontaktet for en fremvisning.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Interesseret i en fremvisning?