Horsens

Tobaksgården 3, 1.
8700 Horsens

ØNSKER DU AT LEJE ET KONTOR

tlf. 3131-4517

Kontorhotel Horsens centrum

Kontorhotel Horsens centrum. Book et kontorlokale i EasyOffice Tobaksgården. Kontorhotellet ligger i Tobaksgården blot 300 meter fra strøget og meget centralt i forhold til offentlig transport og gode indkøbsmuligheder. Kontorlokalerne er fleksible og kan indrettes efter ønske og behov. Flere af kontorerne har udkig til den hyggelige atriumgård med bænke, grønne beplantninger og fin belysning.

Tobaksgården er opført i 1857 og består af 7 bygninger. Ejendommen blev oprindelig anvendt af Petersen og Sørensens tobaksfabrikker til fremstilling og distribution af tobak. Bygningerne blev moderniseret og ombygget til kontorformål i 1988. Siden er bygningerne blevet holdt i en høj indvendig og udvendig standard. EasyOffice tilbyder nem etablering til faste, lave priser. En pris – ingen ekstra regninger. Vi tilbyder et lækkert miljø med adgang til 2 dynamiske mødelokaler, fælles køkken, flere toiletfaciliteter, loungeområde – alt i god og indbydende stand.

Vores priser er inklusiv eget aflåseligt, moderne kontor, adgang til mødelokalerne og spiseareal. Kontorerne fås fra 1 til 4 arbejdspladser. Mødelokalerne bookes online via portal. Der er både whiteboard og flatscreen i mødelokalet. Du får også adgang til mødelokaler i vores øvrige lokationer. Læs mere her.

Vi har ikke en decideret reception, men i ankomstarealet mødes dine kunder af en velkomststander, der sender en sms og email til dig, når du har besøg. Der er mulighed for at tilkøbe rengøring af eget lokale.  Fleksibel lejekontrakt, du bestemmer tidshorisonten, vi låser dig ikke fast på en lang kontrakt.

Vi har også et kontorhotel i Aarhus. Læs mere her.

Priserne er inklusiv alle udgifter. Ingen ekstra regninger på drift, varme eller el. Fri fibernet og parkering. Lejemålet kan opsiges med 3 måneders varsel. Prisen er den samme uanset hvor mange personer, som sidder i lokalet.

EasyOffice Tobaksgården i billeder.

Pris og placering på ledige lokaler på 1. sal.

Pris og placering på ledige lokaler på 2. sal.

En pris – Ingen ekstra regninger

Betal ikke for mere kontorplads end du har behov for. Start småt, og tilføj mere plads når din virksomhed vokser. Priserne for de mindste kontorer starter ved 2.350 kr. pr. mdr. ekskl. moms.

Vi møblerer ikke kontoret for dig. Du lejer et kontor, som du kan indrette efter eget ønske og hvor du kan lukke din dør, når du ikke ønsker at være en del af fællesskabet.

Som lejer i EasyOffice har du adgang til alle de øvrige kontorhotellers mødelokaler. Vores kontorhoteller ligger i hhv. Kolding, Horsens, Randers, Århus og Høje Taastrup. Du kan booke et mødelokale her.

Husk at underrette vores ejendomsinspektør på den enkelte lokation, særligt hvis du ønsker at holde møde udenfor normal kontortid.

For dig som har behov for bilen, er der masser af gratis parkering omkring Tobaksgården på blandt andet Farvergade. Der er også mulighed for at købe en fast parkeringsplads i gården. Kontakt Mads Pedersen på tlf. 4034-3425 for mere information.

Faciliteter inklusiv i prisen.

High speed internet

Mødelokaler med flatscreen og whiteboard

Gratis parkering

Online mødebooking

Fleksibel lejekontrakt

Postkasser

Alarm

Adgang 24/7

Thekøkken

Velkomststander, som sender sms/email ved besøg

Rengøring af fællesarealer

Vand, el, varme og internet inkl. i pris

Priserne er inklusiv alle udgifter, dvs. ingen ekstra regninger på drift, varm eller el. Hertil kommer fri fibernet og parkering. Depositum er 3 måneders husleje. Og lejemålet kan opsiges med 3 måneders varsel. Prisen er den samme uanset hvor mange personer, som sidder i lokalet.

Flere billeder – stemning & miljø.

Find os

Du finder EasyOffice Kontorhotel på
Tobaksgården 3, 1. sal.

Kontorhotellet ligger midt i byen blot 300 meter fra strøget og tæt på offentlig transport, masser af indkøbsmuligheder og gratis p-pladser på hhv. Farvergade og Allégade.

  • Interesseret i Kontorhotel Horsens centrum?
    Bliv kontaktet for en fremvisning.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Interesseret i en fremvisning?