Kontorhotel tæt på centrum

Lej dit eget kontor fra 2.250 kr./mdr. + drift, ekskl. moms.

Kontorhotel i Horsens – Tobaksgården 3, 1.

Skal dit nye kontor ligge centralt i Horsens? – Så bliv en del af vores kontorhotel, EasyOffice Horsens.

På Tobaksgården tilbyder vi kontorer til leje i et lækkert og professionelt miljø, med adgang til to dynamiske mødelokaler, fælles køkken, flere toiletfaciliteter og loungeområde – alt i super fin og indbydende stand, til en fast lav pris.

Som lejer på Tobaksgården vil du være tæt på indkøbsmuligheder og offentlig transport, lige som du vil have nemme tilkørselsmuligheder, så du som lejer nemt vil kunne komme til dit kontor.

Herudover får du adgang til eget aflåselige, moderne kontor, samt adgang til fællesfaciliteter, som mødelokaler og spiseareal. Vi udbyder kontorer fra 1 til 4 arbejdspladser, med nem indretning efter ønske og behov.

Hos RealRental, Horsens, kan du læse mere til de enkelte kontorpladser

Se plantegningen for ledige lejemål og priser + drift.

Faciliteter inkluderet i kontorhotellets priser.

High speed internet

Mødelokaler med flatscreen og whiteboard

Gratis parkering

Online mødebooking

Postkasser

Alarm

Adgang 24/7

Tekøkken

Rengøring af fællesarealer

Vand, el, varme og internet inkl. i pris

Fleksibel lejekontrakt

Fast lav pris – ingen overraskelser

EasyOffice tilbyder nem etablering til faste, lave priser. En pris – ingen ekstra regninger. Vi tilbyder kontorer i et lækkert miljø, med adgang til to dynamiske mødelokaler, fælles køkken, flere toiletfaciliteter og loungeområde – alt i god og indbydende stand.

I vores kontorhotel i Horsens, kan mødelokalerne bookes online via portal. Der er både whiteboard og flatscreen i mødelokalet. Du får også adgang til mødelokaler i vores øvrige lokationer. Der er mulighed for at tilkøbe rengøring af eget lokale. Fleksibel lejekontrakt, du bestemmer tidshorisonten, vi låser dig ikke fast på en lang kontrakt.

På vores forside kan du læse mere om alle vores kontorhoteller

Ledige lokaler på 1. sal

plantegning

Ledige lokaler på 2. sal

plantegning

Stemningen i kontorhotellet i Horsens

FAQ – spørgsmål og svar

Hvor store er jeres kontorlokaler i Horsens?

I Horsens har vi en række forskellige kontorlokaler i vores kontorhotel på Tobaksgården. I vores kontorhotel har vi fra 1-plads til 4-plads kontorlokaler.

Hvad koster det at leje et lokale i jeres kontorhotel i Horsens?

Da vores kontorlokaler varierer i størrelser, varierer vores priser i takt med dette. For de mindre kontorlokaler ligger månedslejen på omkring 3.350 kr. til 4.100 kr. For de større kontorlokaler ligger månedslejen på omkring 4.150 kr. til 5.500 kr. Disse priser er inklusiv drift og varme.

Hvilke faciliteter har man adgang til hvis man lejer et lokale i jeres kontorhotel i Horsens?

Som lejer af et lokale i vores kontorhotel i Horsens får du adgang til en række fællesfaciliteter, herunder et flot fælles køkken, fine toiletfaciliteter og et moderne, indbydende møblerede venteværelse til dine gæster. Herudover har du selvfølgelig adgang til dit eget aflåselige, moderne kontorlokale.

En pris – Ingen ekstra regninger

Betal ikke for mere kontorplads end du har behov for. Start småt, og tilføj mere plads når din virksomhed vokser. Priserne for de mindste kontorer starter ved 2.350 kr. pr. mdr. ekskl. moms.

Vi møblerer ikke kontoret for dig. Du lejer et kontor, som du kan indrette efter eget ønske og hvor du kan lukke din dør, når du ikke ønsker at være en del af fællesskabet.

Som lejer i EasyOffice har du adgang til alle de øvrige kontorhotellers mødelokaler. Vores kontorhoteller ligger i hhv. Kolding, Horsens, Randers, Århus og Høje Taastrup. Du kan booke et mødelokale her.

Husk at underrette vores ejendomsinspektør på den enkelte lokation, særligt hvis du ønsker at holde møde udenfor normal kontortid.

For dig som har behov for bilen, er der masser af gratis parkering omkring Tobaksgården på blandt andet Farvergade. Der er også mulighed for at købe en fast parkeringsplads i gården. Kontakt Mads Pedersen på tlf. 4034-3425 for mere information.

Find os

Du finder EasyOffice’s kontorhotel på
Tobaksgården 3, 1. sal.

Kontorhotellet ligger midt i byen, blot 300 meter fra strøget, og tæt på offentlig transport, masser af indkøbsmuligheder og gratis p-pladser på hhv. Farvergade og Allégade. Tobaksgården er opført i 1857 og består af 7 bygninger. Ejendommen blev oprindelig anvendt af Petersen og Sørensens tobaksfabrikker til fremstilling og distribution af tobak. Bygningerne blev moderniseret og ombygget til kontorformål i 1988. Siden da er bygningerne blevet holdt i en høj indvendig og udvendig standard.

  • Interesseret i Kontorhotel Tobaksgården 3, 1.?
    Bliv kontaktet for en fremvisning.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Interesseret i en fremvisning?