Olaf Ryesgade 7K – Nyistandsat kontor, lyse & rummelige lokaler

Kontorfællesskab ved Kolding centrum – 750 kr. rabat i 3 mdr. og gratis parkering.

Vi bestreber os på at din virksomhed kan vokse under de mest gunstige vilkår – Hvis du lejer et kontor i vores kontorfællesskab ved Kolding centrum, af EasyOffice på Olaf Ryesgade 7K i oktober måned, så giver vi et nedslag i huslejen på 750 kr. i de første 3 mdr. Derudover får du også gratis parkering. Vi tilbyder kontorer med plads fra 1 til 4 personer. Du deler adgang til husets fælles faciliteter med de øvrige lejere. Lokalerne er fordelt på to etager.

FAST, LAV PRIS
BygningK tilbyder nem etablering til faste, lave priser. En pris – ingen ekstra regninger. Vi tilbyder et lækkert miljø med adgang til flere flotte mødelokaler, fælles køkkener, flere toiletfaciliteter, loungeområde – alt ny istandsat og super indbydende.

ALT INKLUSIV
Vores priser er inklusiv eget aflåseligt, moderne kontor, adgang til mødelokalerne, spiseareal og gratis parkering. Kontorerne fås fra 1 til 4 arbejdspladser. Mødelokalerne bookes online via portal. Der er både whiteboard og flatscreen i mødelokalet. Du får også adgang til mødelokaler i vores øvrige lokationer.

SE DE LEDIGE LOKALER HER.

Se i øvrigt hvad EasyClinic tilbyder i Kolding her

  • Kontakt os
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
  • Interesseret i Kampagne-kolding?
    Bliv kontaktet for en fremvisning.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Interesseret i en fremvisning?