Kontorhotel I downtown Høje Taastrup

Lej dit eget kontor fra 3.000 kr./mdr. inkl. alle udgifter excl. Moms.

Høje Taastrup

Høje Taastrup Boulevard 53, 1.
2630 Høje Taastrup

ØNSKER DU AT LEJE ET KONTOR?

tlf. 3131-4517

Kontorfællesskab i Høje Taastrup – Høje Taastrup Boulevard 53, 1.

Skal dit nye kontor ligge i Høje Taastrup? – Så bliv en del af vores kontorfællesskab, EasyOffice Høje Taastrup.

Vi tillbyder kontorfællesskab i et lækkert miljø, med adgang til to flotte mødelokaler, fælles køkkener, flere toiletfaciliteter og loungeområde – alt ny istandsat og super indbydende, til en fast lav pris.

Som lejer får du adgang til eget aflåselige, moderne kontor, adgang til mødelokalerne, samt fællesfaciliteter. Kontorerne fås fra 1 til 8 arbejdspladser, med nem indretning efter ønske og behov.

Læs mere til de enkelte kontorpladser i vores kontorfællesskab i Høje Taastrup her 

Se også vores flotte ny istandsatte klinikfællesskab på Struergade 16 i Høje Taastrup her.

Faciliteter inklusiv i prisen.

High speed internet

Mødelokaler med flatscreen og whiteboard

Gratis parkering

Online mødebooking

Postkasser

Alarm

Adgang 24/7

Tekøkken

Rengøring af fællesarealer

Mulighed for at leje depotrum i kælder

Vand, el, varme og internet inkl. i pris

Fleksibel lejekontrakt

Mødelokalerne bookes online via portal. Der er både whiteboard og flatscreen i mødelokalet. Du får også adgang til mødelokaler i vores øvrige lokationer.

Der er mulighed for at tilkøbe rengøring af eget lokale. Fleksibel lejekontrakt, du bestemmer tidshorisonten, vi låser dig ikke fast på en lang kontrakt.

Ledige lokaler.

plantegning

Stemningen i Høje Taastrup

Priser pr. mdr.

Bemærk venligst, at man gerne må sidde flere i kontorerne end antal angivne pladser.

1-plads kontor
fra 2.500 kr.
2-plads kontor
fra 3.600 kr.
3-plads kontor
fra 4.650 kr.
4-plads kontor
fra 4.900 kr.

Betal ikke for mere kontorplads end du har behov for. Start småt, og tilføj mere plads når din virksomhed vokser. Priserne for de mindste kontorer starter ved 2.200 kr. pr. mdr. ekskl. moms.

Vi møblerer ikke kontoret for dig. Du lejer et kontor, som du kan indrette efter eget ønske og hvor du kan lukke din dør, når du ikke ønsker at være en del af fællesskabet.

Som lejer i EasyOffice har du adgang til alle de øvrige kontorhotellers mødelokaler. Vores kontorhoteller ligger i hhv. Kolding, Horsens, Randers, Århus og Høje Taastrup. Du kan booke et mødelokale her.

Husk at underrette vores ejendomsinspektør på den enkelte lokation særligt hvis du ønsker at holde møde udenfor normal kontortid.

For dig som har behov for bilen, følger der parkeringsbilletter med til lejemålet. Lejer du et 2 personers kontor får du automatisk 2 parkeringsbilletter til parkering i nærområdet. Der er altid mange ledige parkeringspladser blot 2 minutters gang fra kontorhotellet.

Du kan også købe en fast parkeringsplads i gården.

En pris – Ingen ekstra regninger

Priserne er inklusiv alle udgifter. Ingen ekstra regninger på drift, varme eller el. Fri fibernet og parkering. Lejemålet kan opsiges med 3 måneders varsel. Prisen er den samme uanset hvor mange personer, som sidder i lokalet.

Kontorhotellet ligger kun 5 minutters gang fra Høje Taastrup station, som er et regionalt trafikknudepunkt og en central forbindelse til København og resten af Sjælland via både regional- og S-tog samt Metro.

For dig som har behov for bilen, følger der parkeringsbilletter med til lejemålet. Lejer du et 2 personers kontor får du automatisk 2 billetter til parkering i nærområdet. Mange ledige parkeringspladser blot 2 minutter fra kontorhotellet.

Vi tilbyder også depotrum i kælderen under kontorhotellet. Lej et depotrum på 5 m2. Kontakt os for at høre nærmere om priser og muligheder.

Find os

Du finder EasyOffice Kontorhotel på
Høje Taastrup Boulevard 53, 1. sal.

Kontorhotellet ligger blot 5 minutters gang fra Høje Taastrup Station og City 2, som er et af de største og mest velbesøgte butikscentre i Danmark. Bygningen er synligt beliggende ud til Høje Taastrup Boulevard midt i et regionalt knudepunkt.

  • Interesseret i Kontorhotel Høje taastrup Boulevard 53, 1.?
    Bliv kontaktet for en fremvisning.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Interesseret i en fremvisning?