Høje Taastrup Boulevard 53, 1.
2630 Høje Taastrup

Klik og oplev vores indbydende univers på tæt hold.

Høje Taastrup

Høje Taastrup Boulevard 53, 1.
2630 Høje Taastrup

ØNSKER DU AT LEJE ET KONTOR?

tlf. 3131-4517

Kontorfællesskab Høje-Taastrup centrum

Kontorfællesskab Høje-Taastrup centrum.

Kontorfællesskab Høje-Taastrup centrum – faste lave priser. Book et kontor i EasyOffice kontorhotel, vi tilbyder nem etablering i centralt beliggende kontor til fast, lav pris. Få kontor i Høje Taastrup – vi tilbyder en pris – ingen ekstra regninger. Vi tilbyder kontorfællesskab i et lækkert miljø med adgang til 2 flotte mødelokaler, fælles køkkener, flere toiletfaciliteter, loungeområde – alt ny istandsat og super indbydende.

Vores priser er inklusiv eget aflåseligt, moderne kontor, adgang til mødelokalerne og spiseareal. Kontorerne fås fra 1 til 8 arbejdspladser. Mødelokalerne bookes online via portal. Der er både whiteboard og flatscreen i mødelokalet. Du får også adgang til mødelokaler i vores øvrige lokationer. Læs mere her.

Vi har ikke en decideret reception, men i ankomstarealet mødes dine kunder af en velkomststander, der sender en sms og email til dig, når du har besøg. Der er mulighed for at tilkøbe rengøring af eget lokale.  Fleksibel lejekontrakt, du bestemmer tidshorisonten, vi låser dig ikke fast på en lang kontrakt.Det er også muligt at benytte de øvrige kontorhotellers mødefaciliteter.

EasyOffice Høje Taastrup i billeder.

Ledige lokaler.

Se de aktuelle ledige kontor lokaler i EasyOffice Høje Taastrup og priserne på disse lokaler nedenfor. Lejemål udbydes i forskellige størrelser fra 1-plads til 8-plads kontorer.

  • Kontakt os
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Betal ikke for mere kontorplads end du har behov for. Start småt, og tilføj mere plads når din virksomhed vokser. Priserne for de mindste kontorer starter ved 2.200 kr. pr. mdr. ekskl. moms.

Vi møblerer ikke kontoret for dig. Du lejer et kontor, som du kan indrette efter eget ønske og hvor du kan lukke din dør, når du ikke ønsker at være en del af fællesskabet.

Som lejer i EasyOffice har du adgang til alle de øvrige kontorhotellers mødelokaler. Vores kontorhoteller ligger i hhv. Kolding, Horsens, Randers, Århus og Høje Taastrup. Du kan booke et mødelokale her.

Husk at underrette vores ejendomsinspektør på den enkelte lokation særligt hvis du ønsker at holde møde udenfor normal kontortid.

For dig som har behov for bilen, følger der parkeringsbilletter med til lejemålet. Lejer du et 2 personers kontor får du automatisk 2 parkeringsbilletter til parkering i nærområdet. Der er altid mange ledige parkeringspladser blot 2 minutters gang fra kontorhotellet.

Du kan også købe en fast parkeringsplads i gården.

En pris – Ingen ekstra regninger

Priserne er inklusiv alle udgifter. Ingen ekstra regninger på drift, varme eller el. Fri fibernet og parkering. Lejemålet kan opsiges med 3 måneders varsel. Prisen er den samme uanset hvor mange personer, som sidder i lokalet.

Priser pr. mdr.

Bemærk venligst, at man gerne må sidde flere i kontorerne end antal angivne pladser.

1-plads kontor
fra 2.500 kr.
2-plads kontor
fra 3.600 kr.
3-plads kontor
fra 4.650 kr.
4-plads kontor
fra 4.900 kr.

Faciliteter inklusiv i prisen.

High speed internet

Mødelokaler med flatscreen og whiteboard

Gratis parkering

Online mødebooking

Fleksibel lejekontrakt

Postkasser

Alarm

Adgang 24/7

Thekøkken

Velkomststander, som sender sms/email ved besøg

Rengøring af fællesarealer

Mulighed for at leje depotrum i kælder

Vand, el, varme og internet inkl. i pris

Priserne er inklusiv alle udgifter, dvs. ingen ekstra regninger på drift, varm eller el. Hertil kommer fri fibernet og parkering. Depositum er 3 måneders husleje. Og lejemålet kan opsiges med 3 måneders varsel. Prisen er den samme uanset hvor mange personer, som sidder i lokalet.

Flere billeder – stemning & miljø.

Kontorhotellet ligger kun 5 minutters gang fra Høje Taastrup station, som er et regionalt trafikknudepunkt og en central forbindelse til København og resten af Sjælland via både regional- og S-tog samt Metro.

For dig som har behov for bilen, følger der parkeringsbilletter med til lejemålet. Lejer du et 2 personers kontor får du automatisk 2 billetter til parkering i nærområdet. Mange ledige parkeringspladser blot 2 minutter fra kontorhotellet.

Vi tilbyder også depotrum i kælderen under kontorhotellet. Lej et depotrum på 5 m2. Kontakt os for at høre nærmere om priser og muligheder.

Find os

Du finder EasyOffice Kontorhotel på
Høje Taastrup Boulevard 53, 1. sal.

Kontorhotellet ligger blot 5 minutters gang fra Høje Taastrup Station og City 2, som er et af de største og mest velbesøgte butikscentre i Danmark. Bygningen er synligt beliggende ud til Høje Taastrup Boulevard midt i et regionalt knudepunkt.

  • Interesseret i Kontorfællesskab Høje-Taastrup centrum?
    Bliv kontaktet for en fremvisning.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Interesseret i en fremvisning?