Kontorhotel i downtown Høje Taastrup

Vi har ikke flere ledige lokaler 

Kontorhotel i Høje Taastrup – Høje Taastrup Boulevard 53, 1.

Skal dit nye kontor ligge centralt i Høje Taastrup? – Så bliv en del af vores kontorhotel, EasyOffice Høje Taastrup.

På Høje Taastrup Boulevard tilbyder vi kontorer til leje i et lækkert og professionelt miljø, med adgang til to flotte mødelokaler, fælles køkkener, flere toiletfaciliteter og loungeområde – alt ny istandsat og super indbydende, til en fast lav pris.

Som lejer på Høje Taastrup Boulevard vil du være tæt på indkøbsmuligheder og offentlig transport, lige som du vil have nemme tilkørselsmuligheder, så du som lejer nemt vil kunne komme til dit kontor.

Herudover får du adgang til eget aflåselige, moderne kontor, samt adgang til fællesfaciliteter, som mødelokaler og spisearealer. Vi udbyder kontorer fra 1 til 8 arbejdspladser, med nem indretning efter ønske og behov.

Hos RealRental, Høje Taastrup, kan du læse mere til de enkelte kontorpladser

Se plantegningen for ledige lejemål og priser + drift.

Faciliteter inkluderet i kontorhotellets priser

High speed internet

Mødelokaler med flatscreen og whiteboard

Gratis parkering

Online mødebooking

Postkasser

Alarm

Adgang 24/7

Tekøkken

Rengøring af fællesarealer

Mulighed for at leje depotrum i kælder

Vand, el, varme og internet inkl. i pris

Fleksibel lejekontrakt

Fast lav pris – ingen overraskelser

EasyOffice tilbyder nem etablering til faste, lave priser. En pris – ingen ekstra regninger. Vi tilbyder kontorer i et lækkert miljø, med adgang til et dynamisk mødelokale, fælles køkken, flere toiletfaciliteter og loungeområde – alt i god og indbydende stand.

Mødelokalerne bookes online via portal. Der er både whiteboard og flatscreen i mødelokalet. Du får også adgang til mødelokaler i vores øvrige lokationer. Der er mulighed for at tilkøbe rengøring af eget lokale. Fleksibel lejekontrakt, du bestemmer tidshorisonten, vi låser dig ikke fast på en lang kontrakt.

På vores forside kan du læse mere om alle vores kontorhoteller

Ledige lokaler på Høje Taastrup Boulevard

plantegning

Stemningen i kontorhotellet i Høje Taastrup

FAQ – spørgsmål og svar

Hvor store er jeres kontorlokaler i Høje Taastrup?

I Høje Taastrup har vi en række forskellige kontorlokaler i vores kontorhotel på Høje Taastrup Boulevard. I vores kontorhotel har vi fra 1-plads til 6-plads kontorlokaler.

Hvad koster det at leje et lokale i jeres kontorhotel i Høje Taastrup?

Da vores kontorlokaler varierer i størrelser, varierer vores priser i takt med dette. For de mindre kontorlokaler ligger månedslejen på omkring 2.650 kr. til 4.950 kr. For de større kontorlokaler ligger månedslejen på omkring 4.950 kr. til 5.950 kr. Disse priser er inklusiv drift og varme.

Hvilke faciliteter har man adgang til hvis man lejer et lokale i jeres kontorhotel i Høje Taastrup?

Som lejer af et lokale i vores kontorhotel i Høje Taastrup får du adgang til en række fællesfaciliteter, herunder et flot fælles køkken, fine toiletfaciliteter og et moderne, indbydende møblerede venteværelse til dine gæster. Herudover har du selvfølgelig adgang til dit eget aflåselige, moderne kontorlokale.

Kontorlokaler priser pr. mdr.

Bemærk venligst, at man gerne må sidde flere i kontorerne end antal angivne pladser.

1-plads kontor
fra 2.650 kr.
2-plads kontor
fra 3.250 kr.
3-plads kontor
fra 4.500 kr.
4-plads kontor
fra 4.950 kr.

Betal ikke for mere kontorplads end du har behov for. Start småt, og tilføj mere plads når din virksomhed vokser. Priserne for de mindste kontorer starter ved 2.200 kr. pr. mdr. ekskl. moms og stiger derefter i takt med antallet af pladser i lokalet.

Som lejer hos EasyOffice har du adgang til alle de øvrige kontorhotellers mødelokaler i Kolding, Horsens, Randers, Århus og Høje Taastrup. Husk at underrette vores ejendomsinspektør på den enkelte lokation særligt hvis du ønsker at holde møde udenfor normal kontortid.

For dig som har behov for bilen, følger der parkeringsbilletter med til lejemålet. Lejer du et 2 personers kontor får du automatisk 2 parkeringsbilletter til parkering i nærområdet. Der er altid mange ledige parkeringspladser blot 2 minutter fra kontorhotellet. Du kan også købe en fast parkeringsplads i gården.

En pris – Ingen ekstra regninger

Priserne er inklusiv alle udgifter. Ingen ekstra regninger på drift, varme eller el. Fri fibernet og parkering. Lejemålet kan opsiges med 3 måneders varsel. Prisen er den samme uanset hvor mange personer, som sidder i lokalet.

Vi møblerer ikke kontoret for dig. Du lejer et kontor, som du kan indrette efter eget ønske og behov, samt hvor du har mulighed for at lukke din dør, når du ikke ønsker at være en del af fællesskabet.

Kontorhotellet ligger kun 5 minutters gang fra Høje Taastrup station, som er et regionalt trafikknudepunkt og en central forbindelse til København og resten af Sjælland via både regional- og S-tog samt Metro.

Vi tilbyder også depotrum i kælderen under kontorhotellet. Lej et depotrum på 5 m2. Kontakt os for at høre nærmere om priser og muligheder.

Find os

Du finder EasyOffice’s kontorhotel på
Høje Taastrup Boulevard 53, 1. sal.

Kontorhotellet ligger blot 5 minutters gang fra Høje Taastrup Station og City 2, som er et af de største og mest velbesøgte butikscentre i Danmark. Bygningen er synligt beliggende ud til Høje Taastrup Boulevard midt i et regionalt knudepunkt.

  • Interesseret i Kontorhotel Høje Taastrup Boulevard 53, 1.?
    Bliv kontaktet for en fremvisning.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Interesseret i en fremvisning?