Kontorhotel tæt på motorvejen

Lej dit eget kontorhotel fra 3.250 kr./mdr. inkl. alle udgifter excl. Moms.

Kontorfællesskab i Århus – Marselis Boulevard 169

Skal dit nye kontor ligge i Århus centrum? – Så bliv en del af vores kontorfællesskab, EasyOffice Århus.

Vi tilbyder kontorfællesskab tæt på centrum, i et lækkert miljø med adgang til et flot mødelokale, fælles køkkener, flere toiletfaciliteter og loungeområde – alt ny istandsat og super indbydende, til en fast lav pris.

Bygningen er synligt beliggende og har gode tilkørselsforhold, tæt på hovedbanegård og motorvejsafkørsel E45, samt masser af parkeringsmuligheder.

I kontorhotellet i Århus, er det muligt at sidde 1-6 personer i de forskellige kontorer. Prisen er den samme uanset hvor mange personer, der sidder i lokalet.

Læs mere til de enkelte kontorpladser i vores kontorfællesskab i Århus her

Se også vores kontorhotel i Tobaksgården her.

Faciliteter inklusiv i prisen.

Thekøkken

High speed internet

Mødelokaler med flatscreen og whiteboard

Online mødebooking

Postkasser

Alarm

Fleksibel lejekontrakt

Adgang 24/7

Skiltning

Vand, el, varme og internet inkl. i pris

Rengøring af fællesarealer

Vi tilbyder nem etablering til faste, lave priser på Marselis Boulevard 169. En pris – ingen ekstra regninger. Vi tilbyder et lækkert miljø med adgang til et flot mødelokale, fælles køkkener, flere toiletfaciliteter og loungeområde – alt ny istandsat og super indbydende.

Der er mulighed for at tilkøbe rengøring af eget lokale. Fleksibel lejekontrakt, du bestemmer tidshorisonten, vi låser dig ikke fast på en lang kontrakt. Det er også muligt at benytte de øvrige kontorhotellers mødelokaler.

Ledige lokaler i stueetagen

plantegning
Priserne er inklusiv alle udgifter. Ingen ekstra regninger på drift, varme eller el. Fri fibernet og parkering. Lejemålet kan opsiges med 3 måneders varsel. Prisen er den samme uanset hvor mange personer, som sidder i lokalet.

Stemningen på Marselis Boulevard

1-plads kontor
fra 2.650 kr.
2-plads kontor
fra 3.550 kr.

Bemærk venligst, at man gerne må sidde flere i kontorerne end det angivne antal pladser.

Find os

Du finder EasyOffice Kontorhotel på
Marselis Boulevard 169.

Kontorhotellet ligger på Marselis Boulevard, som er den vej der forbinder Århus Syd motorvejen med Århus Havn. Ejendommen er synligt beliggende tæt på  trafikerede vej, og kun 500 meter fra Hovedbanegården. Området er velbetjent af flere buslinjer.

Betal ikke for mere kontorplads end du har behov for. Start småt, og tilføj mere plads når din virksomhed vokser. Priserne for de mindste kontorer starter ved 2.100 kr. pr. mdr. ekskl. moms.

Vi møblerer ikke kontoret for dig. Du lejer et kontor, som du kan indrette efter eget ønske og hvor du kan lukke din dør, når du ikke ønsker at være en del af fællesskabet.

Som lejer i EasyOffice har du adgang til alle de øvrige kontorhotellers mødelokaler. Vores kontorhoteller ligger i hhv. Kolding, Horsens, Randers, Århus og Høje Taastrup. Du kan booke et mødelokale her.

Husk at underrette vores ejendomsinspektør på den enkelte lokation særligt hvis du ønsker at holde møde udenfor normal kontortid.

For dig som har behov for bilen, er der mulighed for at købe en p-licens som giver tilladelse til parkering foran eller bagved kontorhotellet. Prisen for denne er 350 kr. pr. mdr. Der er altid mange ledige parkeringspladser blot 2 minutters gang fra kontorhotellet.

  • Interesseret i Kontorhotel Marselis Boulevard 169?
    Bliv kontaktet for en fremvisning.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Interesseret i en fremvisning?