Århus

MARSELIS BOULEVARD 169
8000 ÅRHUS C

tlf. 3131-4517

Høj kvalitet til fast, lav pris.

EasyOffice Kontorhotel i Århus ligger i en fin, ny istandsat ejendom på Marselis Boulevard 169 lige ved motorvejsafkørsel E45 til Århus C, og ca. 5 minutter fra centrum og Århus hovedbanegård. Bygningen er synligt beliggende og har gode tilkørselsforhold og parkeringsmuligheder både i forbindelse med ejendommen og bagved ejendommen. Vi tilbyder nem etablering til faste, lave priser. En pris – ingen ekstra regninger. Vi tilbyder et lækkert miljø med adgang til et flot mødelokale, fælles køkkener, flere toiletfaciliteter, loungeområde – alt ny istandsat og super indbydende.

Vi har ikke en decideret reception, men i ankomstarealet mødes dine kunder af en velkomststander, der sender en sms og email til dig, når du har besøg. Der er mulighed for at tilkøbe rengøring af eget lokale.  Fleksibel lejekontrakt, du bestemmer tidshorisonten, vi låser dig ikke fast på en lang kontrakt.

EasyOffice Århus i billeder.

Ledige lokaler i stueetagen.

Se de aktuelle lejemuligheder og priser i stueetagen nedenfor. Lejemål udbydes i forskellige størrelser fra 1-plads til 3-plads kontorer.

  • Kontakt os
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Betal ikke for mere kontorplads end du har behov for. Start småt, og tilføj mere plads når din virksomhed vokser. Priserne for de mindste kontorer starter ved 2.100 kr. pr. mdr. ekskl. moms.

Vi møblerer ikke kontoret for dig. Du lejer et kontor, som du kan indrette efter eget ønske og hvor du kan lukke din dør, når du ikke ønsker at være en del af fællesskabet.

Som lejer i EasyOffice har du adgang til alle de øvrige kontorhotellers mødelokaler. Vores kontorhoteller ligger i hhv. Kolding, Horsens, Randers, Århus og Høje Taastrup. Du kan booke et mødelokale her.

Husk at underrette vores ejendomsinspektør på den enkelte lokation særligt hvis du ønsker at holde møde udenfor normal kontortid.

For dig som har behov for bilen, er der mulighed for at købe en p-licens som giver tilladelse til parkering foran eller bagved kontorhotellet. Prisen for denne er 350 kr. pr. mdr. Der er altid mange ledige parkeringspladser blot 2 minutters gang fra kontorhotellet.

En pris – Ingen ekstra regninger

Priserne er inklusiv alle udgifter. Ingen ekstra regninger på drift, varme eller el. Fri fibernet og parkering. Lejemålet kan opsiges med 3 måneders varsel. Prisen er den samme uanset hvor mange personer, som sidder i lokalet.

Priser pr. mdr.

Bemærk venligst, at man gerne må sidde flere i kontorerne end det angivne antal pladser.

1-plads kontor
fra 2.100 kr.
2-plads kontor
fra 2.800 kr.
3-plads kontor
fra 3.800 kr.
4-plads kontor
fra 4.550 kr.

Faciliteter inklusiv i prisen.

Thekøkken

High speed internet

Mødelokaler med flatscreen og whiteboard

Online mødebooking

Fleksibel lejekontrakt

Postkasser

Alarm

Adgang 24/7

Vand, el, varme og internet inkl. i pris

Skiltning

Velkomststander, som sender sms/email ved besøg

Rengøring af fællesarealer

Priserne er inklusiv alle udgifter, dvs. ingen ekstra regninger på drift, varm eller el. Hertil kommer fri fibernet og parkering. Depositum er 3 måneders husleje. Og lejemålet kan opsiges med 3 måneders varsel. Prisen er den samme uanset hvor mange personer, som sidder i lokalet.

Flere billeder – stemning & miljø.

Kontorhotellet ligger kun 5 minutters gang fra Hovedbanegården. Nærheden til centrum gør placeringen meget populær.

For dig som har behov for bilen, er der mulighed for at købe en p-licens som giver mulighed for at parkere foran eller bagved kontorhotellet. Kontakt HP Boesen for mere information.Der er også gratis parkeringspladser i området.

Find os

Du finder EasyOffice Kontorhotel på
Marselis Boulevard 169.

Kontorhotellet ligger på Marselis Boulevard, som er den vej der forbinder Århus Syd motorvejen med Århus Havn. Ejendommen er synligt beliggende tæt på  trafikerede vej, og kun 500 meter fra Hovedbanegården. Området er velbetjent af flere buslinjer.

  • Interesseret i Kontor i Århus?
    Bliv kontaktet for en fremvisning.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Interesseret i en fremvisning?