+45 30 20 45 07
udlejning@realrental.dk
Klinikfællesskaber

Om EasyClinic

EasyClinic udbyder selvstændige, møblerbare kliniklokaler til leje, billigt, nemt og uden overraskelser. Vores klinikfællesskaber er placeret rundt omkring i landet og du finder os blandt andet i Kolding, Randers og Høje Taastrup. Som lejer hos EasyClinic vil du opleve fordelene ved at bo i et større og fleksibelt klinikfællesskab, hvor du har adgang 24/7 via egen kode til alarmen og dermed aldrig vil være begrænset.
EasyClinic udbyder klinikfællesskaber med attraktive fællesfaciliteter og beliggenheder i lækre grønne miljøer, tæt på indkøbsmuligheder, offentlig transport, samt nemme tilkørselsmuligheder, så du som lejer nemt kan komme til og fra dit kliniklokale
Læs mere om vores klinikfællesskaber her.

Om priserne

EasyClinic har et bredt udvalg af kliniklokaler fordelt på flere adresser, som udbydes i forskellige størrelser. Vores priser varierer alt afhængigt af hvilket kliniklokale du ønsker at flytte ind i. Læs mere om prisen på de enkelte kliniklokaler, ved at klikke ind på den by, som du ønsker at leje i.
I prisen for dit nye kliniklokale får du ikke blot adgang til dit eget aflåselige, moderne kliniklokale, du får ligeledes adgang til fællesarealer som køkkener, spisearealer, toiletfaciliteter, fibernet, samt rengøring af fællesarealerne. Ud over attraktive fællesfaciliteter, får du også adgang til smukke udearealer i grønne omgivelser. Hos EasyClinic får du en fleksibel lejekontrakt, uden overraskelser eller ekstra regninger og nem etablering. Vi har kort opsigelsesvarsel og låser dig ikke fast på en lang kontrakt. Du bestemmer tidshorisonten.

Hvorfor vælge EasyClinic

Som lejer hos EasyClinic bliver du en del af et fællesskab med flere aspekter. Du bliver en del af et erhvervsmæssigt miljø, hvor du befinder dig blandt ligesindede kollegaer, da vi har et bredt spektrum af behandlere i husene.
Klinikfællesskabernes fællesfaciliteter giver dig ligeledes mulighed for at skabe sociale relationer til andre lejere og da du har adgang til eget kliniklokale, har du altid mulighed for at koble fra, ved blot at lukke døren til dit eget kliniklokale.

EasyClinic Taastrup
EasyClinic Kolding
EasyClinic Randers